Műsorújság
RTL Most

Itt az első aranygombos produkció!

A hihetetlen cukiság mellett hatalmas beégések és egy bőrszaggató produkció borzolta a zsűri kedélyeit. A bűvös harmadik adásban az egyik zenekarnál Csuja Imre először használta az aranygombot a műsor történetében, úgyhogy egy döntős csapatunk már biztosan van.
Most gyerekek mutatták meg, hogy zsenge koruk ellenére otthonosabban mozognak a színpadon, mint sok felnőtt.

Íme a Got Talent cukiságosztagának tagjai:

Nagyfejeő Laura


Laura operettes üvegtánca azonnal megolvasztotta a zsűri szívét.

Bence Dominik


Lakatos Zsanett Mercédesz


Radics Béla


Puskás Nelli


Czuczor-Gidai Zsófi


Zsófi Varró Dániel egyik versét szavalta el, ami remek választásnak bizonyult, ugyanis a zsűri és a közönség is imádta.BodySoma


Az adás leghúzósabb produkcióját a Bodysoma szállította. A body suspension alanya Merci nevű csapattársuk volt, akit a bőrébe akasztott kampók és kötelek segítségével lógattak fel a magasba.

Horgas Eszternek még nézni is fájt, úgyhogy még a piros X-et is csak háttal merte nyomogatni. Ebből sajnos nem lett továbbjutás.Ide kattintva cenzúrázatlan testközelből nézheti meg, hogyan lógtak a kampók Merci bőréből. A lenti videóból egyébként kiderül, hogy Mercédesz valójában egy iszonyatos cuki lány:
 

A zsűritagok a lógatás okozta traumát egy kis közös szelfizéssel próbálták meg feloldani, ami a kép szerint elég jól sikerült:Balla Andrea & Bencsik Adrián


A civilben leginkább egymás szájában tartozkódó pár tagjai egy speciális hastánccal körített Justin Timberlake-feldolgozást adtak elő, nagyon mérsékelt sikerrel.Ez bizony négyszeres nem lett.Bátfai Judit


Judit néni a perfomanszának egy kis madárlátta süteménnyel próbált meg megágyazni, azonban a zsűri őt is haza küldte. De legalább Dombi jóllakott.

Illés Róbert


A kőkemény külső ezúttal bizony nem rapet, hanem kacsa-betaboxolást takart, de még a meglepetés ereje sem volt elég a tpvábbjutáshoz.Rékasi Eszter


Détár Enikő és Rákasi Károly lánya egy brutálisan előadtott Led Zeppelin-számmal nevezett, azonban a zsűri úgy találta, az alma nem esett olyan közel a fájához.Mold János alis Magic Johnny


A Got Talent polihisztora először szexi színpadi tánccal próbálkozott, aminek végén kishíján rosszul lett, majd egy bűvészprodukcióval igyekezett szépíteni, de sajnos sikertelenül.

Magis Johnnyt eléggé feldühítette az elsöprő nem-cunami, a színfalak mögött még az RTL is megfenyegette:
 

Némethy Ivett & Némethy Viktória


Anya és lánya duóban indult el, ahol a kislány légies tánccal kísérte édesanyja helyenként disszonáns énekét. Hiába a cukiság, a továbbjutás így sem jött össze.

Balogh János


János a saját bevallása szerint kiénekelte már a legmagasabb emberi hangot, olasz nyelvű produkciója közben azonban még a közepesen magas ütemekkel is meggyűlt a baja.

Kirschner Ibolya


Ibolya dala sajnos nem volt olyan átütő, mint a ruha, amiben előadta, így a zsűri őt is kiikszelte, de legalább vigasztalhatja a tény, hogy nagyon hasonlít Brigitte Nielsenre.Magyar Zsolt
A Got Talent erőemberének roppant muszklijai és petrencésrudas emelése pár pillanatra majdnem levette a lábáról a zsűrit, azonban Kovács Patrícia megsejtett valamit, és megkérte Dombit, hogy ő is próbálja megemelni a súlyt.Toldi Miklós képe bizony nem így ragyog fel nekünk, úgyhogy a kamuzó Zsoltnak sem volt tovább maradása.

Pataki Sándor


Állítása szerint, ha akarta volna, most a lábai előtt heverhetne az olasz diszkószcéna, a magyar zsűritagokat mégsem sikerült lenyűgöznie a léggitározással. Vagy a két nép zenei ízlése tér el gyökeresen, vagy pedig Sándor kamuzott nekünk.

Badár Tamás


Badár Sándor fia Rékasi Esztertől eltérően nem szülei nyomdokaiba akart lépni, hanem inkább a bűvészkedéssel próbálkozott. Az érintőképernyős kütyükkel feldúsított kártyatrükköket a zsűritagokon tesztelte le, akik tovább is juttatták.Tamás keze nem csak a színpadon pörgött jól, a színfalak mögött is menő kártyatrükkökkel szórakoztatt a várakozásban megfáradt versenytársait. Nézze meg, hogyan:
 

Infusion Trio


A trió tagjainak zenéjétől ujjongtak a zsűritagok, Csuja Imre pedig megnyomta az aranyszínű gombot, ezzel a srácok automatikusan bejutottak a Got Talent döntőjébe. Az aranygomb különösen értékes ütőkártya, hiszen minden zsűritag kizárólag egyszer nyomhatja meg az egész műsor folyamán. Az Infusion Trióval tehát már biztosan találkozunk a döntőben.
 Ne feledje, ha lemaradt róla, bármikor visszanézheti az adást, csak kattintson ide!

Legnézettebb videók