Műsorújság
RTL Most

Hány kiló citrom fér el egyetlen adásban?

Erre a kérdésre is választ kaptunk, hála a Got Talent bűvészosztagának, de akadt itt banánevő felnőttbohóc, és kiderül, hogy a nájlonnak igenis helye van a kortárs táncművészetben. Az őrület folytatódik!
Jóval több bűvész jelentkezett a Got Talent műsorába, mint ahány varázslótanoncot felvesznek a Roxfortba egy átlagos tanévben.
Sajnos nem mindenkivel találkozunk a következő körben, azonban a zsűri megnevettetése ettől függetlenül azért párszor sikerült.

Tiszavári József és Potyesz Terézia

A színpadi szereplésben utazó házaspár tagjai közül először a férj mutatta meg bűvészképességét. a produkció előtt azért biztosította a zsűrit afelől, hogy 
saját szellemi termékét fogja bemutatni,
és azt is megígértette a zsűritagokkal, hogy nem plagizálják el a jövőben a világraszóló számot.
 

Két apró hiba azért belerondított az attrakcióba: a fátyolként átlátszó fekete kendő és a feltűnően műanyaghatású pótkéz mellett csak az nem látta a turpiszságot, aki becsukta a szemét.Hiába volt az alapos felkészülés, a pár tagjai is csak a produkció után jöttek rá a szomorú igazságra:
 

Másodjára a feleség, Potyesz Terézia igyekezett szépíteni egy lassan csordogáló, de annál emlékezetesebb felnőttbohócos produkcióval.
A hegedűtokból ezúttal nem fegyver került elő, hanem egy banán, amelyet komótosan el is fogyasztott a szemünk láttára.Két igent sikerült besöpörnie, ami nem volt elég a továbbjutáshoz.
 


Pedig állítása szerint egy Apolka nevű snauzer inspirálta a mókázásra:
 
 

Ipari mennyiságű varázscitrom

A Got Talent bűvészeinek egy tekintélyes része az illuzionista trükkök örökzöldjéhez, a ketté vágott citromhoz nyúlt. 
Sajnos a próbálkozásnak többnyire citrombaharapás lett a vége, de azért itt mindenképp megemlékezünk róluk.Igen, ennyi citromból jó pár hektónyi limonádét össze lehetett volna hozni.Végül csak Dombinak jutott aranygomb, miután sikeresen eltüntetett egy 20 Ft-ost a gyümölcsben. Nem akarunk spoilerezni, de egy kés mindenképp szükséges a mutatványhoz.


 
 


Könnyek

Nem mindenki humorral csalt mosolyt a zsűri arcára: Szolga Károly beteg édesanyjának énekelt, amitől a zsűri könnyekig hatódott.Így énekelt:
 
 

Tánc

Ha végignézi az adás táncosait, garantáltan beugrik a boogie az Ön lábába is! Csak úgy repültek az igenek.

Bogláry Bence megmutatja, hogyan kell veretni, ha az ember fia történetesen hipszter:Sőt, műfaji fúziónak is szemtanúi lehettünk: Dániel Krisztián sikeresen ötvözte a karmesterséget az electro boogie-val.

 

 Fekete Adrienn és Melinda

Az ikerlányok zavarbaejtő egyformasága és csipkelődése meggyőzte a zsűrit arról, hogy a továbbjutók közt van a helyük.
Még a bugyijuk is egyforma, bár nem mutatták meg, úgyhogy kénytelenek vagyunk bemondásra elhinni.
 
 
 

László Zoltán

Nem hallott még a freestyle pingpongozásról? Semmi gond, most újabb fogalommal gazdagodhatnak műfaji ismeretei. A freestyle pingpong lényege a produkció alapján nagyjából annyi, hogy szigorúen nem asztalon játsszák.László Zoltán mérlegállásban és szemüveg nélkül is bravúrosan ütögetett, azonban ez kevés volt a továbbjutáshoz.
 

A srácok legóval és gumikesztyű segítségével építettek egy gitározó robotot, fejsimivel, de továbbjutás nélkül távoztak. 
Azonban rövidesen látni fogják, hogy nem ez az egyetlen dolog, amit műanyagkesztyűvel kezdeni lehet a színpadon.Íme működés közben:
 
 

Különleges szuperképességek

Az eheti adás is bebizonyította, hogy a Got Talent színpadán bizony nem csak tánccal és zenével lehet learatni a babérokat. A közel száz éves Pataki Ferenc például bármelyik számológépet lealázza, ha fejszámolásról van szó. Nagyfügedy Gergely bármilyen hétköznapi cselekvést képes csúszlival elvégezni.
Így oltja le az asztali lámpát:A Klyúbos srácok pedig akár bekötött szemmel is képesek kirakni a Rubik-kockát.Egyébként négyen vannak:Darázsi Zsolt pedig egy két lábon járó BKV-útvonaltervező. Bármelyik járat adatait el tudja mondani fejből. 
Bármelyikét.Brunczlik Péter

Azt gondolta, hogy sima emberi hangon énekelni már túl unalmas? Akkor Brunczlik Péterben megtalálta a lelki társát, hiszen a Got Talent nevezője képes olyan hangon énekelni, mintha benyelt volna egy hatalmas adag héliumot.
 


 

 

Kortárs művészet

Azt gongolta, mindent tud már a modern táncművészetről? 
Pedig a java még csak most következik!

Nylon Group

A nájlonnal operáló duó tagjai bármikor képesek elmesélni egy szerelem történetét óriásira fújt nájlonkesztyűk segítségével.Nézze csak:
 Liko és Dave


A szerelmespár is újra értelmezte a táncot: LED-es animációval repítették el a zsűrit olyan messzire, hogy négy hatalmas igennel távozhattak a stúdióból.Itt pedig megtekinthetőek akció közben:
 

 

Jövő héten újra Got Talent, addig is, ha lemaradtak az adásról, bármikor visszanézhetik itt, vagy szemezgessenek a műsor oldalán az extra tartalmak között!

Legnézettebb videók