Műsorújság
RTL Most
Fekete Adrienn és Melinda
Fekete Adrienn és Melinda
Rövid bemutatkozás:

Fekete Adrienn és Melinda vagyunk, budapesti ikrek. Kicsit későn, de annál nagyobb hévvel ugrottunk bele a humor világába. Aztán rájöttünk, hogy tulajdonképpen egész életünkben ezzel foglalkoztunk, és erre készültünk. Szerintünk az a legjobb érzés, amikor megosztjuk a gondolatainkat másokkal, és azokban mások felismerik a saját érzéseiket. Szimbiózisban élünk, nincsenek titkaink egymás előtt. Ezt az összhangot és „összhangolatlanságot” jól tudjuk használni az írásban. Két testvérünk van, ők külföldön élnek. Szeretjük őket, de minden vágyunk bebizonyítani: „A tehetség itthon van.”
 
Miért jelentkeztél a műsorba?

Imádjuk a tehetségkutató műsorokat. Sokszor álmodoztunk arról, hogy egyszer mi is részt veszünk egy ilyenben. Éreztük, hogy ez a műsor nagyon vicces, merész és innovatív lesz, ezért is jöttünk. A mi tehetségünk a humor, az írás, amit ebben a műsorban remekül tudunk kamatoztatni. Nagyon örültünk, mikor megtudtuk, hogy az egyik műsorvezető egy humorista, Dombi. 31 évesek vagyunk, sok mindennel próbálkoztunk már az életben, de a humor, az írás és a szereplés okozta a legtöbb örömet. Szeretnénk hivatásszerűen foglalkozni a humorral. A műsor segít abban, hogy sokan megismerjenek minket, és mi is sokat fejlődhetünk közben. Arra szeretnénk buzdítani az embereket, hogy bátran vállalják a véleményüket, és higgyenek abban, hogy meg tudják változtatni azt, amit megváltoztathatatlannak hisznek.
 
Mit vársz a Got Talenttől?

Adrenalint, szívdobogást, élményeket, fejlődést. Nagyon erős bennünk a bizonyítási vágy, főként a szüleink és a testvéreink felé. A szüleinknek szeretnénk bebizonyítani, hogy a sok belénk fektetett munkájuk megtérül, és szeretnénk nekik megmutatni, hogy miért volt az a rengeteg álmodozás, a rejtélyes eltűnések, a rendetlenség a szobában, a füzetek és a papírok. És hogy miért kerestük azt a kis fekete ruhát J. A szereplésünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a humor nagyon sok mindenre gyógyír, és a nők is jók benne. Szeretnénk felvidítani az embereket, és egymást is.
 
Milyen érzés volt bejutni a legjobbak közé?

Mint amikor Hamupipőkének megjelent a Jótündér. Az év eleje óta kezdtünk el komolyan foglalkozni a humorral, és a legjobbak közé jutni egy hatalmas megerősítés volt, hogy érdemes ezzel foglalkoznunk. A castingok és a felvételek alatt rengeteg tehetséges és szimpatikus emberrel találkoztunk, akik már évek óta gyakorolnak, hogy megmutathassák magukat. Ezért is volt szinte sokkoló, hogy közéjük tartozhatunk, ráadásul egy olyan műfajjal, amiről sokan úgy gondolják, hogy nem a tehetségkutatók kedvence. De szeretünk előítéleteket rombolni J. Egy csodának tartjuk, hogy abban a színházban szerepelhettünk, ahol három éve Adri a My Fair Ladyt nézte. Úgy érezzük, hasonló tündérmesében van részünk, mint Elizának a történetben.
 
Ki a kedvenc zsűritagod, és miért?

Linczényi Márkó. Pozitív csalódás volt nekünk. A klipjei és a koncertfellépései alapján kicsit hiúnak tűnt, ott, a zsűriben meg úgy nézett ki, mint egy angyal. Meglepődtünk, hogy ennyire kedves és odafigyelő. A válogatáson rögtön összhangba kerültünk vele, szinte végig hozzá beszéltünk, úgy éreztük, hogy rokonlélek, és megért minket. Tetszik a személyisége, a bátorsága, hogy meghökkentő, provokatív dolgokat tesz a színpadon és a videoklipjeiben, és persze nagyon helyes J. Majdnem egyidősek vagyunk vele, ez sem mellékes, ő egy velünk kortárs művész J. Szerintünk hatalmas szíve van, jó emberismerő és együttérző.
 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo