Műsorújság
RTL Most

Ezen a héten ők hárman kerültek be a Hungary's Got Talent kilenc legjobbja közé

Az utolsó élő elődöntőn két csapat és egy egyéni nevező jutott tovább a december 19-ei fináléba. Ha lemaradt valamiről, most összefoglaljuk Önnek a szombati adás legfontosabb történéseit.
A top 30-as mezőny utolsó tíz versenyzője feszült egymásnak, hogy beverekedjék magukat a műsor mindent eldöntő döntőjébe. A továbbjutók között azonban ezúttal is csak három hely várta a legjobbakat.
 

R3D Zone

Ha megnézi a srácok produkcióját, garantáltan az Ön lábába is beleáll a boogie. Linczényi Márkó viszont az élő döntők történetében először rányomott a piros gombra, annyira untatta a látvány.
 


Így készültek az élő show-ra:
 


Bangó Adrienne

Adrienne a válogatón teljesen elbűvölte a zsűrit, ezúttal egy magyar dallal készült. Szeder Reggeli dal című számát énekelte el. Olyan jól sikerült, hogy Kovács Patrícia mostmár egészen biztos benne, hogy a kislányból énekesnő lesz.
 


Így készült az élő show-ra:
 
 

Peet Project

A srácok a válogatón elég magasra tették a lécet, de szerencsére az élő adásban sem múlták alul a várakozásokat. Linczényi Márkó még azt is memígérte, hogy ha a srácok nem jutnak be a döntőbe, kivesaltatja a göndör fürtjeit.
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Buda Julianna

Egy hazánkban még ismeretlen műfajt ismertetett meg a Got Talent nézőivel. Horgas Eszter örülne neki, ha a párja olyan kocsmába járna, ahol ilyen szép lányok szolgálják ki. Mi ez, ha nem dicséret?
 

Így készült az élő showa-ra:
 
 

Bandart

A szerelmes duó tagjai ezúttal is LED-fallal operáltak, most azonban csavartak egyet a produkción, és egy virtuális kéz is becsatlakozott a koreográfiába. Linczényi Márkót mindenesetre sikerült skizoid állapotba sodorniuk, ugyanis az egyik énjének nagyon bejött a látvány, a másik fele viszont kifejezetetn unta a produkciót.
 


Így készültek az élő show-ra:
 

A különleges virtuális kezeket Balázs és Dombi is kipróbálta:
 
 

Fricska

A puskalábú néptáncosok a szezonnak megfelelően bekecsmellényben adták elő a táncukat. A zsűritagok felállva tapsoltak nekik.
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Molnár Nikolett

Légies mozgásával új értelmet adott a rúdtánc hagyományos jelentésének. Produkciójába Horgas Eszter egész teste beleremegett.
 


Így készült az élő produkcióra:
 
 

Milák Mózes

A Jézus Krisztus szupersztár egyik részletét előadó énekes ezúttal a Hair-t választotta, hogy megpróbálja lenyűgözni a zsűri tagjait. Csuja Imre éppen ennek a produkciónak köszönhetően szerette meg.
 


Így készült az élő show-ra:
 
 

Fekete Adrienn és Melinda

Az ikrek saját állításuk szerint legutóbb még a bugyijukat is egymáshoz igazították, most Horgas Eszter tanácsára inkább a stand up-ra helyezték a hangsúlyt produkciójukban. A zsűritagok rájuk is nyomták a piros gombot.
 


Így készültek az élő show-ra:
 


A lányok a válogatón megpróbálták becsalogatni a zsűrit a szavak erdejébe, ennek örömére mi is próbára tettük Balázst és Dombit, vajon kitalálják-e, hogy az eléjük tett szöveg komoly irodalmi műből vagy valami egész másból származik:
 


Acro Maniacs

Ha szereti nézni, ahogy nagyon sok ember összehangban mozog a színpadon, akkor az Acro Maniacs produkcióját semmiképp ne hagyja ki. Csuja Imre még a Jóisten áldását is rájuk küldte, annyira tetszett neki a produkció.
 


Így készültek az élő show-ra:
 


Az eheti adás extra produkciója a szóviccek császárának legújabb dala volt.

Nézzék, hogyan pakolja a beateket Geszti Péter a Got Talent színpadán:
 


Az Ön szavazatainak hála az Acro Maniacs és Molnár Nikolett egyenes ágon bejutottak a Got Talent végső döntőjébe. A zsűrinak a szabályoknak megfelelően a harmadik és negyedik helyen végzett Bangó Adrienn és a Fricska csapata közül kellett választania.

A zsűritagok között a hazai Got Talent történetében először holtverseny alakult ki, így a nézői szavazatok alapján Bangó Adriennek kellett távozni, és a Fricska jutott be a legjobb kilenc közé


 


Ha szombat este nem voltak tévéközelben, akkor se szomorkodjanak, hiszen ide kattintva bármikor újra megnézhetik az adást!

Legnézettebb videók