Műsorújság
RTL Most
Dombóvári István
Dombóvári István
A tehetségkutató másik műsorvezetője az RTL Klub Dumaszínház állandó fellépőjeként vált ismertté, most fordul a kocka és Sebestyén Balázzsal együtt ő fogja vezényelni a többi fellépőt. Az új páros tagjai gyorsan megtalálták a közös hangot. Hogy mennyire, hamarosan kiderül a Got Talent adásaiból!
Ilyen,a mikor ő áll a színpadon:
 
 

Most ő is egészen új szerepben próbálhatja ki magát, amire keményen gyúr minden szempontból:

"Bár itt nem mi vagyunk a főszereplők hanem a versenyzők , azért én igyekeztem itt is a legjobbat adni magamból. Vicces szitukból és feldolgozhatatlan motivációjú versenyzőkből most sem lesz hiány!"

Azért a komoly feladat ellenére sem akasztotta szögre humorát:

"Aki pedig engem félt, azt szeretném megnyugtatni. Kívül-belül alkalmatlan vagyok arra, hogy sztár vagy celeb legyek."

 

(Dombóvári István - Facebook)

 

Villáminterjú:

Milyen embernek tartod magad?

Hangos, zabolátlan. Korlátokat nem tűrő, éretlen organizmus.Harsányságom többször tűnik offenzívnek mint ahányszor valójában az. Rendes ember szeretnék lenni. Szeretek önzetlenül segíteni. Szívesen osztozom a sikerben.
 

Mit jelent számodra a tehetség?

Van az elemi, megmagyarázhatatlan ős-talentum és van a szorgalmas kitartó munka gyümölcse. Nagy ritkán a kettő még találkozhat is egymással. Mindkettő egyformán jó, de külön mércét igényel.
 

Mit vársz a Got Talenttől?

Szeretném megmutatni hogy egy humorista bárhol működhet, nem csak a saját közegében. Szórakoztatás és szórakoztatás között nem látok lényegi különbséget. Nem utolsósorban pedig szeretnék én magam is jól szórakozni amikor megnézem az adásokat. Mert megnézem ám! :)
 

Mit üzensz a jövő tehetségeinek?

Teljesen mindegy honnan és miből jössz. Ha alkalmas vagy erre a pályára, a saját tehetséged úgyis utat tör magának. Légy kitartó, türelmes és alázatos. Ne félj az akadályoktól és az esetleges bukástól sem. Bátran tegyél fel mindent egy lapra, mert ez a te lapod!

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo