Műsorújság
RTL Most

Csapatjátékosok diadala a második élő döntőn

Az egyéni nevezőknek ezen a héten nem sikerült elnyerniük a nézők kegyeit, így három csapat jutott tovább a december 19-ei végső döntőbe. A zsűrinek ismét kemény döntést kellett hoznia.

Ezalkalommal is tízen küzdöttek a nézői szavazatokért legjobb harminc közé jutott produkció közül, a sort egy láncfűrészes jégszobrász nyitotta:
 

M. Tóth Zsolt

A HGT nevezője ezúttal csikóhal helyett egy sárkány kifaragaására vállalkozott, azonban egyáltalán nem volt könnyű dolga, hiszen most csupán három perc állt a rendelkezésére:
 

Így készült az élő show-ra:
 
 

Méhes Csaba

A top30-as mezőny egyetlen pantomimművészét valószínűleg megihlették a Got Talent-es kollégáinak produkciói, így ezen a héten ő is csavart egyet a koreográfián. Egy LEd-falra kivetített játékpályán küzdötte végig magát, méghozzá elég nagy sikerrel. Ennek ellenére jutalmul mégis rátojt a fejére egy madár, ha érdekli, hogyan történt pontosan, nézze meg a produkcióját:
 

A pályával Dombi és Balázs megpróbálkozott, itt megnézheti, hogy találta fenéken Dombit egy virtuális-pixeles répa:Így készült az élő show-ra:
 
 

Talamba

Az ütős együttes tagjai még az előzőnél is látványosabb produkcióval készültek:
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Szupergirls

Nehéz lenne megmondani, hogy a HGT mezőnyéből melyik tánccsapat tartja a szinkron-lábmozgás rekordját, de Szupergirls-ös lányok is az esélyesek között vannak.
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Nylon Group

A legutóbb nájlonkesztyűben fellépő duó tagjai ezen a héten tovább vitték a már megkezdett szerelmi történet fonalát, és egy gigantikus közös nájlonzacskóban táncolták el üzenetüket:
 

Így készültek az élő show-ra:
 
 

Nagy Lora Szonja

A top30-as mezőny legfiatalabbjainak táborát erősítő Nagy Lora Szonja több hatalmas maci társaáságában táncolt a színpadon:
 


Az egyik medve még Dombival is kikezdett a forgatás próbáján:

 


Így készült az élő show-ra:
 
 


Quartzbox

A srácok ezúttal filmklasszikusokat idéztek meg homok és festék segítségével:
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Liko and Dave

Nem a Nylon Group tagjai voltak az egyetlenek, akik szerelmi kűrt adtak elő: a Liko and Dave tagjainak tánca mögött is valódi érzések álltak.
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Füry Ferenc

A zsűritagok ugyan nem juttatták tovább, de hála a műsorvezetőknek, a krumpliföldről érkező dalnok kapott még egy esélyt, hogy bizonyíthasson, és olyan keményen énekelte el az ACDC slágerét, hogy a hátszőrünk is vigyázba állt tőle.
 


Így készült az élő show-ra:
 


A Füry Ferencet aranygombbal továbbjuttató Balázs és Dombi is kipróbálta, hogyan boldogulnak, ha mindenféle állathangokon kell elénekelniük a dalt, amit kihúztak:
 
 

All In

Ha nem tud betelni a táncos produkciókkal, akkor feltétlen nézze meg, mit alkottak az All In-es srácok:
 


Így készültek az élő show-ra:
 
 

Unique FT. Lotfi Begi

Az eheti adás extra fellépője Völgyesi Gabi és zenekara volt, akinek mindennapjait Ön is nyomon követhette a Szelfi adásaiban.
 


Az Önök szavazatainak hála a Szupergirls és Talamba csapata örülhetett az azonnali továbbjutásnak, azonban a zsűritagoknak dönteniük kellett a 3. és 4. helyre szorult Nagy Lora Szonja és az All In között. Végül a táncos fiúk jutottak tovább a döntőbe:
 

Ha lemaradt valamiről, akkor se csüggedjen, ha ide kattint, bármikor újra megnézheti a teljes adást egyben!

Legnézettebb videók