Műsorújság
RTL Most

A rémálomnak és a katarzisnak nincsenek műfaji korlátai

Ebben az adásban visszatér közénk Futyi, Cristofel és Szalacsi Sándor, ezen kívül más kárán megtanulhatjuk, hogy nem érdemes nemi úton terjedő betegségekkel viccelődni, mert senki nem fog kedvelni minket.
Ahogy a bányaiparban, A Got Talent zsűritagjainak is sok tonnányi nyersanyagon kell átverekedniük magukat, hogy rábukkanhassanak az igazi, sokkarátos gyémántokra.
Nos, a következő produkciók nem ide tartoznak...

Nézzék, kiknek sikerült világcsúcsrészidőn belül kioffolniuk magukat a versenyből!Drobina Norbert egyenesen a Vajdaságból utazott fel Budapestre, hogy iszonyatba ejtse Csuja Imrét lehengerlő ripacskodásával. Petőfi Sándor Az Őrült című versét választotta inspirációul, amely végül egy mozgásszínházzal kevert, arcizomrángásban és ordításban gazdag produkcióban csúcsosodott ki. Íme Norbert legijesztőbb színpadon eltöltött pillanata:
 


A költeményt egyébként ide kattintva meghallgathatja kevésbé brutális változatban is Haumann Péter előadásában, ha szeretné valamivel ellensúlyozni az elszenvedett élményt.

De a neheze csak ezután következett.

Ön hogyan csajozna a legszívesebben?
Bókokkal, virággal, kellemes beszélgetéssel vagy esetleg HIV-fertőzésről szóló viccekkel és fingással?
Ha az utóbbiak táborát erősíti, akkor valószínűleg imádni fogja MC Csipi előadását.Raffel Attilának nem kellett sokat várnia a négy piros ikszre, de azért a színfalak mögött igyekezett szépíteni.
A pusztító viccmaraton második felvonását megnézheti a lenti videóban, amelyből újra élheti gyermekkori Jean-ról szóló viccélményeit is:

 Már-már tendencia, hogy a Got Talent színpadán rendre csúnyán elvéreznek a hivatásos bohócok. A papírformára az alliteráló nevű mókaduónak sem sikerült rácáfolnia, pedig ennyire nagyon viccesek voltak:Ha Ön most nevetett, akkor arra tippelünk, hogy nem fog egyet érteni Kovács Patríciával, aki szerint a produkció egyszerűen
hervasztó.

A Sötét Oldal gyermekeitől azért megtanulhattuk, hogy nem szégyen saját magunkat ölelni, ha nem akad más, aki ezt hajlandó lenne ezt megtenni nekünk.
Sőt, akár pördülésből is lehetséges a mozdulatsor:

Arra tippelünk, a Nindzsa elveszthetett egy fogadást, azért érkezett símaszkban.A partfisnyélpörgetés végére Dombi tette pontot, aki mindenki legnagyobb megkönnyebbülésére ketté törte az addig sértetlenül álló téglát, és a produkció véget érhetett:Emlékszik még Ön Szalacsi Sándorra? Még a kocsordi internetsztár által felhúzott ojjektum sem védhette volna meg a zsűrit attól, amivel Németh Zsolt Andor készült.A klasszikus Forgách Gábor-i hagyományokat és Szalacsi sapkáját ötvözve adta elő fura zajokkal kísért mozgásszínházát.
Ha mást nem is ért el vele, de Csuja Imre agyát sikerült bepöccintenie:
 
 

És eléggé kiakadt, mikor a zsűri szerint nem volt humoros:


Boglári Ferencnével viszont bármikor elmennénk bulizni, bár a hangja nem biztos, hogy színpadra termett:


 
 

Súly nélkül is lehetünk sikeres súlyemelők, ha történetesen pantomimesek vagyunk

 


Főleg, ha közben egy kis twerking is becsúszik:

 

Rúzsai Apukák

 


Méhes Csaba még a műfajtól triplán viszolygó Linczényi Márkót is is meggyőzte arról, hogy neki a következő körben is ott a helye.
 

 
 

Flame Flowers

A duó tagjai a tűzzel játszottak, olyan magabiztosan, hogy az akár egy fesztiválon is simán elfért volna hangulatvilágításnak.Tovább is jutottak.

 
 

Persze a szívderítő produkciók közben is becsúsztak olyan akusztikus élmények, amikor a zsűritagok bunyóztak, hogy végre a negyedik iksz is vörösre váltson, és véget érjenek a szenvedéseik:Például a következő esetekben...

Markót László az Edda Kör című gigaslágerével akart besétálni a hallhatatlanság csarnokába, de sajnos még a ritmust sem tudta tartani:
 De láthattunk színpadi koreográfiába oltott tyúketetést is.Csiszár Mercédesz egy óvatlan pillanatban a dekoltázsából előhúzott fiolából elkezdett valamilyen porított dolgot széthinteni a színpadon, ami Linczényi Márkó szerint leginkább tyúketetéshez hasonlított.
Így ni:

 A fent láthetó lánytestvérek sajnos ketten sem voltak elegendőek egyetlen továbbjutáshoz.

Voltak, akiknek már biztos nem a Got Talent színpadán fog összejönni a szakmaváltás:

Jég Dávid

Dávid picit tartott tőle, hogy túljátssza majd a musicalbetét előadását. A félelme nem volt alaptalan.
 

Badboy Projekt


Sejtelmünk sincs róla, hogy a fenti képen látható úriember hogyan vette rá a lányokat arra, hogy háttértáncoljanak neki. Valószínűleg nem a hangjával sikerült elérnie.Szőke Enikő és Révész Bálint

A szupercuki gimnazisták hangjukkal gyorsan elfeledtették a belőlük sugárzó aranyosságot.A lenti videóban megtekintheti az összes lepattanó produkciót:
 
 

Bangó Adrienn

A korábban említett gyémánt megtalálása akkor is sikerült, mikor BangóAdrienn besétált a stúdióba. A kislány énekhangjával teljesen levette a lábáról a zsűritagokat, úgyhogy a következő körben is biztosan találkozni fogunk vele.Itt meg is hallgathatja:
 
 

Futyi és CristofelA Balázs Show egykori sztárja még gyerekként égette bele nevét a retinánkba, Cristofel pedig a Való Világ ötödik szériájában írta be magát a valóságshowk nagykönyvébe.
Futyi gyermekfejjel még nem sejthette, hogy egy napon majd egy ennyire ütős kollaboráció részese lehet.
 
 
Itt teljes szépségében megtekintheti, mit alkottak a srácok:
 
 

Bandart

A projektorra táncolás az új őrület a Got Talent versenyzői között, a Bandart tagjai előtt ugyanis már mások is próbálkoztak ezzel a műfajjal.
Mindkét esetben továbbjutást ért a próbálkozás, ezúttalLinczényi Márkó aranygombjával.Volt is nagy öröm: 
 

Ha lemaradtak az adásról, akkor se csüggedjen, ide kattintva bármikor visszanézheti, vagy a műsor oldalán további extra tartalmakat találhat!

Legnézettebb videók