Műsorújság
RTL Most

A Dirty Led Light Crew nyerte meg a 2015-ös Hungary's Got Talent-et!

Végre felavathattuk az első hazai HGT végső győztesét, de előtte még rengeteg minden történt. Most összefoglaljuk Önnek a Got Talent eddigi legizgalmasabb adásának legfontosabb pillanatait.
Mindenki tűkön ülve várta a negyedik élő show-t, ha kíváncsi rá, mennyire volt feszült a hangulat az öltözőkben, itt bele is kukkanthat az előkészületekbe:
 


Közeledik a karácsony, és mi természetesen azokról a versenyzőkről sem feledkeztünk meg, akik hajszál híján bejutottak a végső döntőbe, azonban az utolsó pillanatban a zsűri vagy az Önök szavazatai alapján mégis lecsúsztak a továbbjutásról. A három negyedik helyezett, Nagy Lora Szonja, a New Dance World és Bangó Adrienne közös produkcióval állt a színpadra, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon:
 A karácsonyi hangulat a műsorvezetőket is megérintette, ki is töltötték a Nagy Reszkessetek, betörők! Kvízt. Íme az eredmény:
 


Az este legelső fellépői az Acro Maniacs tagjai voltak, akik megmutatták, hogy akár egy ilyen soktagú formáció mozdulatait is össze lehet hangolni. Teljesítményükkel a zsűritagokat is sikerült lenyűgözniük.
 


Következett az All In, akik a koreográfiájukat különleges testfestéssel turbózták fel. Kovács Patríciát és Horgas Esztert a produkciót lehetővé tévő izmok sem hagyták hidegen
 


A harmadik fellépő Czuczor-Gidai Zsófi volt, aki ilyenkor már valószínűleg az igazak álmát szokta aludni - kivéve persze, ha történetesen épp HGT-döntős. Koós Nóra versével még Csuja Imrét is levette a lábáról.
 


A verselés után Molnár Nikolett ismét bebizonyította, hogy a rúdtáncnak egyáltalán nem csak a füstös lebujokban van létjogosultsága, hanem olyan mozgásforma, ami megérdemli, hogy teltáházas színpadon adják elő. A rúdon nagyot alkotó Nikolett még a roppant szigorú Horgas Eszternél is szerzett egy pirospontot produkciójával.
 


Ha Ön azért nem rajong a bűvészetért, mert unalmasnak tartja a cilinderből előhúzott nyuszit, akkor feltétlen nézze meg Badár Tamás produkcióját, aki a szemünk előtt hozta el a 21. századi kütyüket a bűvészetbe, a zsűri nem kis örömére.
 


A Talamba tagjai tovább fokozták a karácsonyi hangulatot, ugyanis diótörőnek öltözve adták elő különleges produkciójukat. Itt megnézhetik, hogy a zsűri szerint sikerült-e rácáfolniuk a továbbjutásukról szóló gonosz pletykákra.
 


Újabb esztétikai örömök következtek, ugyanis a Szupergirls csapata lépett a színpadra. A megfeszített közös lábmunka a zsűrinek is eléggé bejött.
 


A tánc után simét tánc következett, a Guinness-rekordtartó Fricska tagjai táncolták el a döntős produkciójukat. A zsűriértékelésüket itt tudja megnézni.
 


A versenyzők fellépését a Dirty Led Light Crew tagjai zárták. A zsűritagokat rögtön sikerült meggyőzniük.
 


Az utolsó este extra produkciója egy igazi vilgásztár volt, Paul Potts, a legelső brit Got Talent győztese, aki a Nessun dormát adta elő.

Pár szerencsés rajongója személyesen is találkozhatott vele:
 
 


Dombi is megpróbálkozott a legendás operaáriával, úgyhogy ha valamiért még nem hallotta énekelni, feltétlen nézze meg ezt a videót:
 


Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: az eredményhirdetés.

A legelső Hungary's Got Talent-et az Önök szavazatai alapján a Dirty Led Light Crew nyerte meg!
 


Így örülltek a győzelemnek:
 


A 3 millió forintos különdíjat pedig a zsűritagok Badár Tamásnak ítélték oda:
 


Ezzel lezárult a Hungary's Got Talent legelső évada, ha esetelg lemaradtak az adásról, ide kattintva bármikor visszanézhetik, ha pedig érdekli Önöket, mi minden történt a műsor történetében, válogasson az oldal extra tartalmai között!
 

Legnézettebb videók