Műsorújság
RTL Most

Misi gazda még egy tüntetésen is tud csajozni ..

Misinek kevés lehetősége és ideje van ismerkedni, de tavaly, amikor beomlott az almapiac, elment tüntetni Vásárosnaménybe, és kiszúrt valakit a tömegből.

A 35 éves, nyíracsádi gazda azt mondja magáról, nyitottnak tűnik, de valójában zárkózott. Az internetes ismerkedést kizárja teljesen, ezért ott próbál ismerkedni, amerre éppen jár és keresi a hozzá hasonlókat. Tavaly, amikor összeomlott az almapiac, elmentek tüntetni Vásárosnaménybe az üzem elé. Gondolta megnézi, milyenek a gazdatársai és a tömeg közepén meglátott egy nagyon szép lányt.
 

„Átgázoltam a tömegen, odamentem mellé, azon gondolkodtam, vajon milyen témával tudok ismerkedni? Ha már almával jöttünk, mondom, nem lesz itt nehéz dolgom, akkor az almáról kezdünk el beszélgetni” – mesélte Misi gazda, akinek ebből a találkozásból kapcsolata is lett.


Íme az adásból kimaradt jelenet!
 


Misi első barátnője stewardess volt, végül azért nem maradtak együtt, mert a lány külföldre akart menni, Misi viszont itthon építgette a gazdaságát. Még nem érezte egyetlen nőnél sem, hogy feleségül akarja venni. Soha nem csalt meg senkit, szereti a tiszta és egyenes dolgokat, a félrelépéssel pedig szerinte magát is becsapja az ember. Azért jelentkezett a műsorba, hogy megtalálja az igazit.
 

„Jövendőbelimnek azt tudom ígérni, hogy nem lesz mellettem egy unalmas perce sem, a mindennapjait fel fogom dobni, minden pillanatába egy kis desszertet, érdekességet fogok becsempészni. Mert én ilyen vagyok.”


Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!
 

Legnézettebb videók