KERESÉS search-close

Balázs gazda megmutatta, mi vár arra, aki őt választja

szerző:
2019.06.16. 15:00

A Házasodna a gazda párkeresője végigvezette a falun és a gazdaságon a műsor háziasszonyát, Nádai Anikót.

Balázs gazda megmutatta, mi vár arra, aki őt választja

Balázs gazda 32 éves, állatszeretete gyerekkora óta töretlen, ezért érettségi után agráregyetemre ment, diploma után pedig bele is vágott az állattenyésztésbe. Elsősorban marhái vannak, de a saját bocijából soha nem enne. Egy kicsi Vass megyei faluban, Szergényben él, itt nőtt fel, itt vannak a barátai, szereti a csendet, a természetet, ezért nem is akar innen elmenni.
 

 „Én a faluhoz vagyok szokva és itt is szeretnék maradni” – mondta Balázs gazda Nádai Anikónak, majd megmutatta a falut, ahol él.


Mutatjuk az adásból kimaradt jelenetet!
 


Balázsnak eddig csak hosszú kapcsolatai voltak, ragaszkodó, hősszerelmes típusnak tartják a barátai és a családja. A szüleivel nagyon jó a kapcsolata, biztonságérzetet adnak a számára. De nagyon vágyik már egy nőre, akivel ő is családot alapíthat.
 

„Szeretnék egy normális, dekoratív, okos, értelmes hölgyet, aki szereti ezt a falusi környezetet, a friss levegőt, a természetet, az állatokat, a növényeket, engem… nem utolsó sorban”mondta Balázs gazda Nádai Anikónak.


Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

Gazdák és gazdasszonyok

Nézd vissza az adást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való