Műsorújság
RTL Most

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

Magyarok, akik apró, de annál merészebb ötletüket világszinten tudják eladni, akiknek kreativitására, újító kedvére óriási az igény Amerikától Japánig. Őket követte D. Tóth András kollégánk, aki persze Tokióban a világ leggyorsabb vonatára is felült. Merthogy a legdrágább luxusautókba navigációs rendszert fejlesztő magyarok éppen a szigetországot szeretnék meghódítani.  

Kollégánk abba szerencsés helyzetbe került, hogy személyesen megismerhette a világhódító magyar cégek szinte vele egykorú vezetőit. Igaz be kellett értük utaznia a Földet, röpködött is szorgalmasan Amerikától Japánig. San Franciscoban nem csak azon csodálkozott, hogyan lett Barack Obama az egyik vállalkozás legfontosabb és egyik legelső üzleti partnere, hanem azon is, hogy a munkahelyeken a dolgozók bármikor játszhatnak, sportolhatnak, csak az a lényeg, hogy nagyon hatékonyak és kreatívak legyenek.

 

Legnézettebb videók