Műsorújság
RTL Most

Vallásos magyar sztárok meglepő és megrázó vallomása

Szikora Róbert, Mohamed Fatima, Laár András, és a Bergendy énekese, Balogh Ferenc mondja el, hogyan, miért és mióta lett hívő. Van, aki boldogtalan volt, lelki beteg és fizikailag is gyenge, más a sorozatos családi dráma, gyerekei elvesztése után lett vallásos.

LAÁR ANDRÁS: „A gyűlölködést kiirtom az életemből”

FATIMA: „Az arab nyelvben megvan a tisztelet”

CSATÓ PÉTER: „A nemi vágy leépítése nehezebb”

A Laár András vezette Tündér Tantra Kör spirituális éneklésén szankszkrit és hindi nyelvű dalok szólnak a buddhizmusról és a Kelet csodáiról.

Az énekes popsztárból lett buddhista egyház alapító és pap. A KFT együttes vezetőjeként sikeres volt, népszerű és jómódú. A legfontosabb mégis hiányzott neki, a boldogság és az egészség.

Horgas Eszter, a világhírű fuvolaművész dédapja a zsidó holokauszt egyik áldozata volt. A nácik a második világháború idején Auschwitzba hurcolták, ahonnan soha nem tért haza. Ő is zenész volt, hegedűművész. A sorsa később az egész család életét megváltoztatta.

Mohamed Fatima muszlimként látta meg a napvilágot. Az édesapja egyiptomi, így a gyermekkora egy részét az arab országban töltötte. A nevében a Mohamed szó Allah prófétájára, a Fatime pedig az egyik leghíresebb iszlám szentre utal.

Szikora Róbert mélyen istenhívő keresztény. Az X-Faktor mentora rendszeresen templomba jár. Még az R-GO énekeseként is igyekezett hirdetni az igét.

Nézze meg a Fókusz Plusz riportját!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók