Műsorújság
RTL Most

Hogyan lehet egy jó ötlettel a csúcsra jutni?

Magyarország milliárdos üzletembereit látogattuk meg. A leggazdagabb magyarok TOP 150 listáján szereplőket. Gyártulajdonosok, bankárok, kereskedők, számítógépes guruk világába kísérjük most el Önöket. Oda, ahová még egy 2 milliárdos lottónyereménnyel sem lehet bekerülni.
Palásti Józsefet apró pékáruk tették gazdaggá: 13.8 milliárd forintos vagyonával a 37-ik leggazdagabb ember az országban. A pékkirály most 54 éves és 18 éves kora óta vállalkozó. Akkor nyitotta első magánsütödéjét. Palásti úr cége 7 országban gyártja, és 26 országban árulja a saját péksüteményét, 8000 embernek biztosítva munkát. Pedig a milliárdos hivatalosan nem is tanult ember. Még a középiskoláját is abbahagyta, most mégis 7 nyelven beszél és egyetemeken, főiskolákon tart előadásokat.

Magyarország legnagyobb ásványvizes cégénél jártunk. 65 fajta terméket raktároznak, melyek a világ 45 országába jutnak majd el. A cég tulajdonosa Balogh Levente, aki 16.2 milliárd forintjával a 31-ik leggazdagabb ember Magyarországon.

Rákosi Tamás cége gyártja Magyarország legnépszerűbb valóságshow-it és tehetségkutatóit, például a ValóVilágot, a Csillag Születiket, vagy az X-Faktort. A vagyona, becslések szerint 65 milliárd forint, ezzel a legújabb TOP 150-es listán ő a 8-ik.

Az első millióm. Így hívják az RTL ii nemrég indult műsorát, amelyben szerdánként Máté Kriszta olyan vállalkozókkal készít interjút, akik gyakorlatilag a semmiből, egy jó ötlet alapján lettek sikeres üzletemberek. És akik el is mesélik, hogy miből lett az első milliójuk.

Nézze meg itt a Fókusz Plusz riportját!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók