Műsorújság
RTL Most

Bébi háziállatok, hogyan kényeztessük őket?

A szombati Fókusz Pluszban egy nem mindennapi kisállat mustrára indultunk. Nemrég született házi kedvencekhez mentünk simogatóba.
BÉBICICÁK: VV Kinga cicái folyton rosszalkodnak

VV KINGA: „Kutyapárti vagyok, a macskáktól nem kapok szeretetet”

A bébi lét rejtelmeiben merültünk el és abban, hogy ki hogyan képes kényeztetni a család kedvencét. Láthatnak kiscicákat, kutyusokat, vadászgöriket és törpemalacokat. Bemutatjuk hogyan ápolják, öltöztetik a négylábú kicsiket, de emellett megnézhetik a világ legdrágább ebét és macskáját, valamint azokat a milliárdos háziállatokat is, amelyek a legtöbb pénzt örökölték gazdájuktól.

Nézze meg a Fókusz Plusz riportját!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók