Műsorújság
RTL Most

Buszmegállóból a nemzetközi kifutóra

Nem gondolták volna, hogy a leghíresebb divattervezők, legnagyobb bemutatóinak ünnepelt modelljei leszek, de már a világhírnév felé vezető út felénél járnak. Hitekről, tévhitekről, a siker kulcsáról faggattuk őket.
Roberto szemtelenül fiatal, maradjunk ennyiben, mert a korát nem akarja reklámozni. Még tanul, itt Ajkán, ahol a bázis van. Innen repked nagyvárosok nagy kifutóira, nagy nevek kamerái elé.

Akár a többi tini, koptatja az iskolapadot, közben vízilabdázik, ahonnan néha kimenőt kap, és akkor London, Milánó divatshow-in egy másik arcát mutatva lép porondra Sven.

Idén nem vették fel a főiskolára, jövőre újra megpróbálja. Viszont ha már így alakult, belevetette magát a divat világába. Másfél éve a világot járja.

Mihály egyik szerelme, a kajak, a másik, a modell szakma viszont néha hónapokra külföldre szólítja. Ő ma a legfoglalkoztatottabb magyar modell. A története olyan, mint egy szerencsét próbáló legényről szóló népmese, XXI. századi köntösbe tekerve. A BKV megállóból Lagerfeld elé sodorta csónakját az élet, pedig nem ebben képzelte el a jövőt. De amikor feldobták neki a magas labdát, leütötte, és az epicentrumát a nemzetközi modellvilág krémjébe tette át.

Nézze meg itt a Fókusz Plusz riportját!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók