Műsorújság
RTL Most

2011 merész, mókás és peches figurái

Muris találmányok, pihentagyú rekordok, kacagtató helyzetek és gyagyás ötletek. Szerencsére ebben az évben is volt min kuncogni. 2011 legbuggyantabb pillanatai, amelyeket a Fókusz kamerái rögzítettek.
Best of 2011: Rekord lett az „éles” bringázásból

Best of 2011: Lúzerek és lelkes amatőrök a pályán

Best of 2011: Körkép hazánk legapróbb lakóiról

Best of 2011: Álomsúly 120 kiló felett

Sárközi István 2011 nyarán egy létra tetején indult el világot látni. Mondván, fent jó a levegő és szép a kilátás is.

Farkas Árpád kormány nélküli biciklijeivel és 12 éles kaszájával riogatta a helyieket. Az idős úr így szokott cangázni a Mátrában.

A levegőben is történt egy s más. Egy hölgy például 4 km magasságban nyitott fodrászszalont. Volt olyan, hogy Ibolya 230 km/h-s sebességgel zuhanva fazonírozta egy bátor kuncsaftja fejét.

Vicces találmányokból sem volt hiány. Kutyaugatást fordító gép, ébresztéskor elmenekülő csörgőóra, melltartóból kialakítható gázmaszk – néhány az IgNobel-díjas találmányok közül. Ez a világ leghíresebb citromdíja. Azok kapják, akik a legfeleslegesebb, ám egyben a legvidámabb kutatásokat végzik, köztük néhány magyar is, Gál József az egyikük. A kutatót 6 éve érte a megtiszteltetés, miután egy német kutatótársával kiszámította, hogy mekkora nyomással kakilnak a pingvinek.

Mint kiderült, a pingvinek nagy nyomással, 60 kilopaszkállal végzik a dolgukat. Ehhez az ürítés erejét, a potyadék röppályáját és a végtermék földet érésének gyorsaságát is elemezniük kellett.

A magyar zenetörténet egyik legfurább pillanatánál is ott volt a Fókusz. Kasza Tibor ugyanis musicalt írt Sebestyén Balázsról. A dalokban nem sak a rádiós műsor és a műsorvezetők, de a magánélet is téma, például Balázs felesége, Viki, és egy szem fia Benett is főszereplő.

Nézze meg itt a Fókusz Plusz riportját!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók