Műsorújság
RTL Most

Szövögetik hálójukat az X-Faktor mentorai

Az csak egy dolog, hogy lépten, nyomon csakis X-ekbe botlunk, hogy mindenütt szembejön velünk az a bizonyos jel, hogy mindenki X-Faktor lázban ég, de hogy a mentorok is összekulcsolt kézzel járjanak – ez már jelent valamit.
VECA: „Mindenben számíthatnak a segítségemre”

GESZTI: „Revansot fogunk venni”

Talán jobban izgulnak, mint maguk a versenyzők, pedig van némi tapasztalat a hátuk mögött. A négy mentor már menetre készen áll.

Az elmúlt 8 hónapban Nagy Ferónál nem telt el úgy nap, hogy ne álmodott volna az X-ről. Feró kicserélődött, és nem tagadja, ez leginkább a műsornak köszönhető. Nem egy kiöregedett rocksztárról beszélgetünk, hanem egy vagány, ultramodern külsejű zenészről, aki egy 1,5 órás koncertet 65 évesen végigtáncol, -énekel, és -ugrál. Mindennapos kondival és heti focival tartja formában magát.

Malek Miklós az elmúlt hónapokat itthon töltötte, hiszen az X-Faktor első adásainak felvételei zajlottak, de most már újra Los Angelesben a keverőpultja mögött tevékenykedik, az élő adásig pedig még egy hawaii nyaralást is beiktat. Ő – az előző szériából tanulva, annyit elárult, hogy korábban elkezdi a munkát a kiválasztottakkal. Tavaly kezdőként még nem tudta, kikkel ül egy asztalnál, de mára rájött, a győzelemhez taktikát kell váltania.

Geszti Péter meglovagolta a sikert, nem mintha az X-Faktor előtt olyan terméketlen lett volna, de a műsor ihletett adott neki arra, hogy újra mikrofont ragadjon és folytatja a közös munkát Vecával.

A döntő után a közös munka Vecával nem ért véget, néhol ma is összefonódik. Péter koncertjein a lány is fellépett. Péter tanácsai, ötletei, máig visszacsengnek az énekesnőnek. Veca várja az X-Faktort, most már nyugalomban. Tavaly még neki kellett ott bizonyítania, idén már tévé előtt pillázza az új tehetségeket. Péter pedig már most felkötötte a nadrágszíjat. A győzelmi stratégia új receptből áll.

Keresztes Ildikó már feltankolt 100-as papírzsepiből a következő műsorra, de azért vetett néhány pillantást „pótfiaira”. Ildikó alig eszmélt fel, de már újra beszippantotta az X és az ő bűvköre. Az elmúlt pár hónapban legújabb lemezén dolgozott, és beindult számára a gépezet is – koncertek, interjúk, fotózások. Az új szériára pedig eszébe nem jutott nemet mondani, hiszen „Az új emberanyag az olyan inspiráló” – mondta. Neki is vannak már ötletei, hogy mivel lehet idén eljutni a döntőig.

Rájuk most egy négyhónapos megfeszített, ámde élményekkel teli munka vár. Azt már tudjuk, hogy ők négyen biztosan ott lesznek a percek múlva induló tehetségkutató műsor első és utolsó adásában is, de az, hogy kik csatlakoznak hozzájuk, és kiké lesz a főszerep a 2011-es X-Faktorban, arra még néhány percet várniuk kell.

Nézze meg a Fókusz Plusz riportját!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók