Műsorújság
RTL Most

Exkluzív útinapló Sanghajból

Felfedeztük a világ egyik legnagyobb és leggazdagabb városát, a pazar pompájával felülmúlhatatlan Sanghajt.
EXTRA: Lenyűgöző égi pompa kínai módra

Idegenvezetőnk az egyik legkisebb bükki faluból költözött a metropoliszba. Mónikát sokkolták a sanghaji élmények, folyamatosan írta tapasztalatait és szerelmes lett a városba. Megmutatta, hogyan készülnek a híres kínai hamisítványok, elvitt egy különös emberpiacra, ahol szülők keresnek házaspárt elfoglalt gyerekeiknek, és megmutatta, hol járnak ezrek pizsamában az utcákon is.

Sóvári Mónika két kisfiával egyik napról a másikra költözött a húsz milliós világvárosba. Miközben férje dolgozott, neki fel kellett találnia magát egy számára teljesen szokatlan - mégis elbűvölő környezetben.

A Fókusz Plusz történetének egyik legizgalmasabb útján riporterünket a fiatal anyuka kalauzolta. A Legek városában Mónika igazi idegenvezetőként, bennfentesként vezetett minket a felhőkarcolók és bádogvárosok között. A Magyarországon pszichológusként dolgozó asszony azt meséli, Shanghajban olyannyira sokkolták őt a különleges élmények, a szokások, szagok, hogy úgy érezte, csak akkor képes anyaként és nőként boldogulni, ha kiírja magából tapasztalatait. Közben észrevétlen szerelmes lett Sanghajba.

Exkluzív útibeszámolót itt nézheti meg!

A Fókusz Plusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók