Műsorújság
RTL Most

Bátor Tábor: 5,6 millió forint támogatás gyűjtöttek össze nézőink

Több mint ötmillió forint támogatást gyűjtött a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz! Május 27-én gyereknapi különkiadással jelentkezett az RTL Klubon a Fókusz Plusz, amiben a Bátor Tábornak gyűjtött adományokat.

Mindössze fél óra leforgása alatt több mint ötmillió forint adományt gyűlt össze, amely idén nyáron 250 gyerek élményterápiás táborozásához járul hozzá.

Hétfő délelőttig összesen 5,6 millió forint támogatás érkezett a Bátor Tábor gyermeknapi kampányához a Fókusz Plusz szombati, gyermeknapi különkiadásának köszönhetően.

 

 

Május 27-én ugyanis mindössze fél óra leforgása alatt több mint 20 ezer hívás/SMS érkezett a nézőktől a Bátor Tábor adományvonalára. A Bátor Tábor már 16 éve élményt, erőt, hitet ad a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. Évente közel 1000 táborozót fogadnak teljesen ingyenesen. Az összegyűjtött összeg 250 gyerek táborozásához járul hozzá.

 

 

A Fókusz Plusz és a Bátor Tábor egyébként már negyedik alkalommal szervezte meg közösen a gyereknapi kampányt, aminek sikerességét mutatja, hogy az elmúlt években csaknem 23 millió forint adomány gyűlt össze az RTL Klub nézőinek köszönhetően.

RTL Magyarország
Marketingkommunikációs osztály

Legnézettebb videók