Műsorújság
RTL Most

Az RTL Klubon már hétfőtől évszakot váltunk!

Indulnak az őszi szuper produkciók! Nézzük, mire számíthatunk!

Augusztus 27-től várja esténként a nézőket a Nyerő páros.

9 páros küzdelmét figyelhetjük. A mediterrán villába Delhusa Gjon, Dobó Ági, Gáspár Laci, Kefir, Sánta Laci, Solti Ádám, Vasvári Vivien, Veiszer Alinda és Tokár Tamás költözik be párjával.

2 éve a nézők dönthették el, hogy ki nyerje a versenyt, most viszont a két döntős közül a győztest a kiesett párosok választhatják ki. Érdemes tehát elgondolkodni azon, hogy kikkel kell jóban lenni a műsor alatt és kikkel szabad összeveszni.

 

 

Már csak egy hetet kell várni, és nem csak párosban, hanem négyesben is lehet nyerni. Vasárnap esténként szenzációs csapatok mérhetik össze tudásukat. Különböző korosztályban és különleges feladatokban. A vadonatúj, saját fejlesztésű show műsorban a sztárokból verbuvált csapatok számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban, melyben otthonosan mozognak és olyanban, melyben még soha sem láttuk őket. Mindezt hétről hétre növekvő feszültség mellett. Jön a: Szenzációs négyes!

 

 

Idén ősszel nem maradunk Pajkaszeg nélkül sem. A Mi kis falunk pontosan egy hét múlva, augusztus 31-én este immár a harmadik szériával tér vissza.

 

 

Immáron nyolcadik alkalommal kerül képernyőre a népszerű gasztro-reality: következik a Konyhafőnök VIP harmadik évada! A készítők most is számos meglepetést tartogatnak. Többek között az, hogy ez lesz a séfek csatája.

 

 

A nézők nyáron már láthatták, hogyan gyülekezett a tömeg az X-Faktor válogatójára. A legnépszerűbb tehetségkutató készítői most is sok meglepetést ígérnek, és a mentorok csipkelődésére valószínűleg most is felkészülhetünk.

 

 

És jön a Survivor is! A világ legsikeresebb túlélő show-ját most is a Fülöp-szigeteken forgatta az RTL stábja. A versenyzőkre idén még keményebb és embert próbálóbb feladatok és körülmények vártak.

 

 

Már gőzerővel zajlik a Való Világ Big Brotherrel feltuningolt, immár 9. szériájának válogatása, a villa pedig nemsokára megtelik élettel, hogy az RTLII nézői kedvükre kukkolhassanak.

Szóval, nem fogunk unatkozni idén ősszel, az biztos! Az állandó műsorok, a Fókusz, a Házon kívül és a XXI. század, a Barátok közt, az Éjjel Nappal Budapest és a Magyarul Balóval mellett számos sikerfilm kerül képernyőre.

Jönnek a méltán népszerű sorozatok is, mint például a nyáron megkedvelt Doktor Murphy vagy például egy vadiúj széria, a Páratlan páros.

Szóval, páros lesz ez is, az élmény pedig, ahogy megszokhatták: páratlan…

 

Hamarosan mutatjuk is mindezt a Fókusz Pluszban!

Még több info az őszi műsorokról itt!

És ne feledjék, amiről lemaradnak, megtalálják és visszanézhetik továbbra is az RTL MOST-on!

Legnézettebb videók