Fókusz

2015.03.03. 18:46 (kedd)

Végigkövettük az újdonsült milliomos első napját

Végigkövettük az újdonsült milliomos első napját

Az biztos, hogy ezek a pillanatok örökre bevésődnek majd a ValóVilág győztesének, Robinnak az emlékezetébe. És innentől egy másik élet kezdődik majd számára. Amit hétfőn már meg is tapasztalhatott: végigkövettük zsúfolt, programokkal teli első napját. Hollósi Szandra riportja.

Reggel 7 óra 40 perc. Az RTL reggeli műsorának stúdiójában járunk, ahol Robinnak még hűlt helye, egyelőre csak a negyedik helyezettel és egyben örök párbajozóval Lacival és kedvesével, Edinával futunk össze. Közben befut a második helyezett Dennis is, akit a tündérfalvi Fanni is elkísér. Dennisen érezhető a csalódottság, de nem gondolja úgy, hogy Fanni miatt alakulhatott így a végeredmény. Az ezüstérem ellenére, továbbra is komoly célokat dédelget maga előtt.

Míg a stúdióban zajlik a beszélgetés Lacival és Dennisszel. Aztán kicsit késve, de megérkezik az aranyérmes Robin is.
A nyertest utána szembesítjük néhány cikkel is. Még mindig nehezen hiszi el, hogy ő az, aki mindent vitt, de már eljátszott a gondolattal, hogy mire is fordítaná a nyereményt.

 
Aztán irány egy bulvár napilap szerkesztősége, ahol a fiúkra egy kis kérdezz-felelek vár.

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való