Műsorújság
RTL Most

Vállvetve Apával: egy nap az apákért és a gyerekekért!

Egy társadalmi szervezet egyedülálló kezdeményezést indított, amelynek célja az, hogy vigyék be az apák gyerekeiket a munkahelyükre! Ezáltal az apa és gyereke minőségi időt tölthetnek együtt, a lányok-fiúk megismerkedhetnek édesapjuk munkahelyi környezetével.

 

A Vállvetve Apával című akció immár második alkalommal tartja meg június 17-én az apák napja apropóján induló kezdeményezést, amikor nem kell választani munka és család között, hanem a kettőt szinkronba lehet hozni. Most minden édesapa megmutathatja, hogy mit tud, amire otthon nem biztos, hogy mindig van mód. Kompetensnek mutatkozik, magabiztosan teszi a dolgát, dönt, végez, elintéz, miközben a cselekedeteivel példát mutat a gyerekeinek.

A Vállvetve Apával nap hiánypótló gazdasági jelentőséggel is bír: elengedhetetlenné vált, hogy a gyermekek konkrét munkahelyeket és dolgozó felnőtteket lássanak. A kezdeményezést „egyedinek, különlegesnek és hasznosnak” ítélték a tavalyi résztvevők, így válhatott igazán népszerűvé.

 A szervezet kéri a cégeket, hogy részvételi szándékukat (hogy engedélyezik a gyermekek látogatását) jelezzék a www.ferfiakklubja.hu honlapon (Vállvetve Apával). Apáknak és gyermekeiknek, munkáltatóknak és munkahelyi közösségeknek egyaránt páratlan lehetőség ez a program! 

További információ: ITT!

Legnézettebb videók