Fókusz

2015.12.15. 18:00 (kedd)

Tóth Attila a világ legszebb férfija

Tóth Attila a világ legszebb férfija

Szupersztárként emlegetik Tóth Attilát Miamiban. A 20 éves modellfiút a világ egyik legszexibb férfijának választotta a legnépszerűbb fitneszportál. Amerika nagyvárosaiban ő mosolyog a plakátokról, és ő a legtöbb követővel rendelkező magyar férfi az egyik közösségi oldalon.

16 éves korában költözött ki Miamiba, ott végezte el a középiskolát, majd 13 Amerikai Egyetemre vették fel. El is kezdte a Közgazdasági Egyetemet Philadelphiában, de a modellkarrier közbeszólt. Tavaly New Yorkban egy fitneszversenyen dobogós lett, innentől szélsebesen, megállíthatatlanul indult el a karrierje, és a legnagyobb fotósok kezdtek el vele dolgozni.

Attilára rátalált az egyik filmstúdió, aki az Éhezők Viadalának plakátját a fiúval álmodta meg. Ezzel a képpel három amerikai nagyvárost: Los Angelest, New Yorkot és Chicagot is teleplakátolták. A fiú az év nagy részét Amerikában tölti, most az ünnepekre haza utazott Magyarországra. Itt él a családja, és barátnője is, akivel ilyenkor sülve-főve együtt vannak.

A fitnesz sztár szülei először nem örültek annak, hogy Attila felfüggesztette a tanulmányait, de bíznak fiúkban, aki keményen megküzd a sikerért. Ez az élet rengeteg lemondással jár, barátnője pedig mindenben segíti őt. Nem csak az étkezésre figyelnek oda, de napi kétszer edzenek. Attila azt mondja, a legtöbb testépítő személyi edző is ebben, ám ő a rengeteg utazás miatt nem tud kiépíteni rendes vendégkört, ezért elkezdett online tanácsadással foglalkozni. A fotózás és tanácsadás mellett, már saját ruhamárkája is van. Legfőbb célja pedig, hogy olyan híres színész legyen, mint Dwayne Johnson.

Hölgyeim, íme Attila:


Tóth Attila a világ legszebb férfija


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való