Műsorújság
RTL Most

Tóth Andi egy műrepülő világbajnokkal rótta a köröket

Csodálatos és lélegzetelállító képek Budapestről, ahogy máskor soha nem láthatjuk. Miközben a világ tátott szemmel nézte ismét, ahogy a legjobb műrepülő pilóták cikáznak a Parlament előtt, egy 17 éves lány álma válhatott valóra a Budaörsi repülőterén. Hubai Antal riportja.
A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi ülhetett be a kétszeres bajnok amerikai műrepülő pilóta mellé és a Fókusz kamerája előtt veszítette el repülési-szüzességét. Andi párjával, a Spoon énekesével érkezett a repülőtérre. Nem csoda, hogy nagyon izgul, soha életében nem repült még. Miközben Andi készülődik, a világ 14 legjobb műrepülő pilótája kerülgeti az úgynevezett pilonokat a Duna felett. Hat év után tért vissza a világbajnokság Budapestre, ráadásul az év egyik legmelegebb hétvégéjén. Hogy ez hogyan befolyásolja a teljesítményüket, arról a világbajnokságot vezető brit pilótát kérdezzük.

A 2014-es X-Faktor győzteséhez eközben megérkezik a kétszeres világbajnok, Mike Mangold. Az amerikai pilóta egy rövid eligazítást tart az énekesnőnek, majd irány a gép. Bemelegítésként egy kis sétarepüléssel kezdenek, Andi arcáról letörölhetetlen a mosoly. A kétszeres világbajnok zöld utat kap egy kis bemutatóra.

Repülnek fejjel lefelé, csinálnak egy úgynevezett fél kubai nyolcast, majd nyílegyenesen zuhannak a föld felé. Andi pedig csak sikítozik szinte megállás nélkül.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók