Műsorújság
RTL Most

Tóth Andi egy műrepülő világbajnokkal rótta a köröket

Csodálatos és lélegzetelállító képek Budapestről, ahogy máskor soha nem láthatjuk. Miközben a világ tátott szemmel nézte ismét, ahogy a legjobb műrepülő pilóták cikáznak a Parlament előtt, egy 17 éves lány álma válhatott valóra a Budaörsi repülőterén. Hubai Antal riportja.
A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi ülhetett be a kétszeres bajnok amerikai műrepülő pilóta mellé és a Fókusz kamerája előtt veszítette el repülési-szüzességét. Andi párjával, a Spoon énekesével érkezett a repülőtérre. Nem csoda, hogy nagyon izgul, soha életében nem repült még. Miközben Andi készülődik, a világ 14 legjobb műrepülő pilótája kerülgeti az úgynevezett pilonokat a Duna felett. Hat év után tért vissza a világbajnokság Budapestre, ráadásul az év egyik legmelegebb hétvégéjén. Hogy ez hogyan befolyásolja a teljesítményüket, arról a világbajnokságot vezető brit pilótát kérdezzük.

A 2014-es X-Faktor győzteséhez eközben megérkezik a kétszeres világbajnok, Mike Mangold. Az amerikai pilóta egy rövid eligazítást tart az énekesnőnek, majd irány a gép. Bemelegítésként egy kis sétarepüléssel kezdenek, Andi arcáról letörölhetetlen a mosoly. A kétszeres világbajnok zöld utat kap egy kis bemutatóra.

Repülnek fejjel lefelé, csinálnak egy úgynevezett fél kubai nyolcast, majd nyílegyenesen zuhannak a föld felé. Andi pedig csak sikítozik szinte megállás nélkül.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók