Műsorújság
RTL Most

Tömegek búcsúztatták a kaposvári lányt

Szinkronúszó társai könnyekkel küszködve mondtak búcsút Fruzsinának. A 20 éves szinkronúszót hidegvérrel gyilkolták meg, 22 ezer forintért. A fiatal lány értelmetlen halála mindenkit mélyen érintett a városban.
A gyilkosságot követő napon a város kamerarendszerének és a lakosságnak a segítségével elfogták a 20 éves sántosi elkövetőt, a kaposvári kórház urológiai osztályán. A férfi teljes körű beismerő vallomást tett, a gyilkos fegyvert és a munkaruhát, melyet álcának használt, a közeli erdőben, egy dísztóban találták meg.

A trafikrablások első gyilkossági ügye óriási felháborodást váltott ki. Az emberek választ várnak és azt, hogy a trafikok elsötétítése szűnjön meg, mert óriási a biztonsági kockázat. A törvény a fóliázást nem írja elő, csak azt, hogy a dohánytermékeket és a vásárlást ne láthassák a 18 éven aluliak. A kaposvári önkormányzat a rendelet felülvizsgálatát kéri, hogy soha többé ne történhessen hasonló eset.

Fruzsina családja elzárkózik a nyilvánosságtól, fájdalmukról a lány és vőlegénye közösségi oldalán található írás tanúskodik, melyet rengeteg kommentáltak őszinte részvétüket nyilvánítva.

 

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók