Műsorújság
RTL Most

Támadnak a szingli csajok, szombaton indul a Vigyél el!

Szépek, dekoratívak, bátrak és mindenre elszántak, hogy megtalálják életük szerelmét. Minden műsorban 30 gyönyörű szingli lány csap össze egy-egy férfiért és küzd azért, hogy párra leljen. A bökkenő csak az, hogy a végleges döntést a férfi hozza meg.
Ott voltunk a nagy sikerű műsor felvételén, és bepillanthattunk a kulisszák mögé a műsor előtti felkészítő táborban, ahol a szexi csajok még csak ismerkedtek egymással. Mi pedig velük. Szőke, barna, vörös, természetes és kihívó szépségek. A rivalizálást pedig borítékolhatjuk, ugyanis a műsorban egymás ellenfelei lesznek. Van, aki csak bulinak tartja az egészet, de olyan is, aki már több csalódáson van túl, és ezt érzi végső lehetőségnek. Felmerül a kérdés, hogy miért maradtak szinglik ezek a gyönyörű lányok. Ők azt mondják, az okok sokszor a pasikban keresendők.

A lányok az adások felvételéig egyáltalán nem találkozhattak a fiúkkal, így csak első benyomás alapján dönthettek a számukra szimpatikus lovagokról. De hogy ki kit választ majd és hány pár születik, az először most szombaton este 9-kor derül majd ki, itt az RTL Klubon.
 

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!

Legnézettebb videók