Fókusz

2015.09.08. 17:00 (kedd)

Szórakozna? Cuccoljon át Ön is Pimaszúrral!

Szórakozna? Cuccoljon át Ön is Pimaszúrral!

Papp Gergő és felesége, Judit kétszemélyes stábként készíti a műsort. Gergő a riporter, Judit pedig az operatőr. A riportokat saját lakásukban vágják. Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere és sok-sok év után tért vissza hozzánk.

A Pimasz úr átcuccol című műsorban Papp Gergő első ízben Nagy Feróékkal tölt el egy napot. Körbejárják az őrbottyáni birtokot, ahol ott vannak a gyerekek is. Aztán a Volt fesztiválra is elkíséri a nemzet csótányát, akiről egyértelműen kiderül, hogy ez a becenév egyáltalán nem is passzol Feró valós személyiségéhez.

Nyár elején egy kicsit nosztalgiáztunk az RTL székházban. A fókusz szerkesztőségében felelevenítettünk néhány emlékezetes riportot, melyeket Gergő készített. Például a Sophie Marceau-val forgatott interjút, amikor is Gergő kamerák előtt vallott neki szerelmet.

A Pimasz úr átcuccol formátumot és ötletet ő és felesége találták ki. Gergő úgy gondolja, ez a műsor akkor igazán érdekes és izgalmas, ha köztük és az adott híresség között ki tud alakulni egyfajta bizalom és így valóban kiderül valami új vagy valami meglepő a vendéglátóról.
A mostani sorozatban láthatjuk Szívós Marcit, Ganxsta Zoleet, Kiss Ádámot, SP-t, Gönczi Gábort, Laár Andrást, és Aleska Diamond-ot.

„Érzékeny műfaj ez, mondják, mert ezeken a forgatásokon a vendéglátó tényleg beengedi őket a legintimebb környezetébe. És ha kezdetben még nem is annyira oldott a társalgás, délutánra már rendszerint megnyílnak a szereplők.” - mondta Gergő, és a végén sokszor még maguk is meglepődnek saját életükön.

Ma este tehát cuccoljanak át Önök is Gergőékkel Nagy Feróékhoz, az RTL II-n, este 10-től.
 
 

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való