Műsorújság
RTL Most

Szombat óta Zsófikáért rajong a fél ország

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített.
Nyolc órával adáskezdés előtt, már szombat déltől hatalmas nyüzsgés volt a színfalak mögött. A versenyzők akkor szembesültek azzal, hogy a fodrász, a sminkes és a stylist is a produkciójuk sikeréért dolgozik.

A showműsor szerkesztői gyerekszobává alakították át Czuczor-Gidai Zsófi öltözőjét. A plüssfigurák és a kisasztal mellett egy gyerekágyat is kapott, ahol délután már szunyókált is egyet.A produkciók mellett egy másik verseny is zajlott a színpadon, ugyanis a közel húsz berendezőnek több száz kilót kellett alig néhány perc alatt megmozgatni a színpadon. A Wallkings díszlete volt a legnagyobb kihívás, a 800 kilós falat és a két trambulint 5 perc behozták és az előadás után el is tüntették.

A show lepikánsabb előadása Niabe Doriane-é volt, aki közel két tucat szinte meztelen statiszta között énekelt a színpadon sejtelmes füstben. Nemcsak a tévé előtt, de a stúdióban ülő nézők sem láthattak semmi pikánsat, ugyanis a szereplők egy hatalmas fekete vászon takarásában jöttek be és mentek ki a stúdióból.Oláh Gergő a kiságy mellől rohant be az RTL Klub stúdiójába, ugyanis hat napos kisfiát, Nolen Gergőt a rengeteg fellépés miatt alig látja. Az extra produkció után jött az eredményhirdetés, ahol kiderült, hogy a nézőket bizony a vetkőzés egyáltalán nem érdekelte. Sem Doriane sem pedig a Hot Men Dance csapata nem jutott tovább, a soproni világítós ruhás tánc csapat viszont ott van a döntőben. Badár Tamás és a New Dance World csapata közül a szabályok szerint a zsűri döntötte el, hogy ki jusson tovább, végül mind a négyen a bűvészre tették voksukat.Czuczor-Gidai Zsófia nem volt ott a színpadon, amikor kihirdették a végeredményt, ő ugyanis már az igazak álmát aludta. Az öltözőjében szundikáló kislányt az adás után édesanyjának fel kellett ébresztenie, hogy hazamehessenek, ekkor árulta el neki a nagy hírt. Azonban nem ez volt az egyetlen meglepetés Zsófi számára, hiszen a zsűritagok egy hatalmas plüsskutyával lepték meg a 6 éves kislányt, és személyesen gratuláltak neki, hogy az RTL Klub történetének legfiatalabb döntőse lett.


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 

Legnézettebb videók