Műsorújság
RTL Most

Puskás Peti több színpadon is helytáll

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.
Petinek a rengeteg munka mellett a magánéletre is jut ideje, szerelme a Hungary's Got Talent-ből megismert Nylon Group tagja. Nem csak a szabadidejükben, de a munkájukban is partnerre találtak, legújabb ötleteiket először egymással beszélik meg. Peti úgy érzi, mostanra vált éretté egy komoly kapcsolatra. Több mint egy éve tartó boldogságukban az is közrejátszik, hogy mindketten a színpad világában élnek, ezért megértőbbek akkor, amikor a másiknak alig van szabadideje.A hat fős The Biebers sokak szerint most az ország egyik „legkúlabb” bandája. 2,5 éve indultak hódító útjukra, eleinte csak hobbi zenekarként játszottak. Eleinte senki sem tudta, hogy kikből áll a csapat, első dalukat is szinte titkokba adták be az egyik országos rádióba, ahol hamar az egyik legjátszottabb magyar dal lett.

Peti legsikeresebb rendezése a Halott pénz klipje volt, amit eddig több mint hét millióan néztek meg az interneten. Puskás Peti tehát az élet több színterén is helytáll, szombat este is egy koncert közben fog drukkolni Angélának, aki ismét a Hungary's Got Talent színpadára lép. A The Biebers pedig hamarosan szerepet kap majd az Éjjel-Nappal Budapestben is.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!

Legnézettebb videók