Fókusz

2014.10.15. 14:36 (szerda)

Perverz üzenetekkel zaklatják az X-Faktor felfedezettjét

Perverz üzenetekkel zaklatják az X-Faktor felfedezettjét

Szexuális tartalmú levelekkel és képekkel zaklatják az X-Faktor tisztalapos versenyzőjét, a 19 éves Krizsma Gwendolint. Két hete érkezett meg az első levél, amivel ráadásul szerelme szembesült először.

A képeken nem látható a férfi arca, és az üzenetekből sem derül ki semmi róla. Egy dologról készít képeket.  Azt nem tudni, kitől és miért kapta meg Gwendolin címét. A lány szülei először nevettek, de aztán teljesen kiborultak a történteken. A lánynak  tehát fogalma sincs róla, ki lehet a zaklatója, a perverz üzenetekre eddig egyszer sem válaszolt. Szeretne csak az X-Faktorra koncentrálni, hiszen 4 társával együtt azért verseng, hogy ki jut majd be tizenharmadikként az élő show-ba.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való