Műsorújság
RTL Most

Megfagy a hidegben? Ezektől a képektől garantáltan felmelegszik!

Voltak olyan szerencsés sztárok, akik helyettünk is napoztak, pancsoltak télvíz idején egy gyönyörű pálmafás, egzotikus tengerparton. Kabát Péterék, Kaló Jenniferék, vagy DJ Seherezádé is visszatért már a hidegbe, és mínuszok mellett már számukra is csak emlék a néhány forró hét a télben.
Dj Seherezádé nemrég érkezett haza Dubajból, ahol barátnőivel mulatott. Most először nem dolgozott, hanem valóban kikapcsolódott.
 


Seri imádja a hasát, úgyhogy jókat ettek, ittak és buliztak.Mihalik Enikő Jamaicán, Jakabos Zsuzsa Madagaszkár mellett egy szigeten, Bódy Sylvi pedig Madagaszkáron süttette a hasát. Hazai focistáink közül volt, aki Miamiban, Ausztráliában vagy éppen a Maldív-szigeteken pihent. Így Kabát Péter és menyasszonya Adri is.

Még ha nagyjából tényleg ennyit lehetett is ott csinálni, azt mondják a látvány mindenért kárpótol.Petiék - 5 éve mióta együtt vannak-, mindig a télből utaznak el a nyárba, jártak már Las Vegasban,a Bahamákon, Dominicán és Qatarban is.Egyébként pár hónapja megtörtént náluk a lánykérés is, amit Peti nagy titokban Adri születésnapjára időzített.

Kaló Jenniferék pici babájukkal Áronnal pancsoltak Thaiföldön a 40 fokos hőségben.A bébi nagyon imádta a 3 hetes kiruccanást, és ahhoz képest, hogy még csak 9 hónapos, ez már az ötödik külföldi útja, nagyon jól bírja, nem így a szülők.Jenniferék egyébként mindenhova viszik magukkal kisfiukat, és azt szeretnék, hogy Áron is megszokja ezt a pörgős életvitelt. Úgy tűnik nincsen ellenvetése.Riportunk szereplői azért abban egyetértenek, hogy hazautazni a hidegbe kevésbé nagy öröm, mint elutazni a melegbe, de persze mindegyik évszaknak megvannak a maga szépségei, még ha néha kicsit fagyos is.

A Fókusz teljes adását visszanézhetik az RTL Moston!

Hasonló videók

Legnézettebb videók