Műsorújság
RTL Most

Közös kedvence van Gáspár Lacinak és Aureliónak

Az előző két szériában tanúi lehettünk egy új Stan és Pan páros születésének.  Aurelio O. Caversaccio és Gáspár László kettőse valóságshow történelmi örökbecsűket adott nekünk, és kellő önbizalmat az eddig sem éppen betegesen szerény fiúknak.
 

AURELIO: „Odamegy, ahova lököm, olyan, mint a tököm”

Aurelióval és Gáspár Lacival egy afrikai étteremben találkoztunk ebédidőben. Úgy tűnik, a svájci-olasz-bajai csődör még nem érte utol magát súlyban, mert evés közben nyilatkozott. Vagy nyilatkozás közben evett.

A két jóbarát természetesen figyelemmel kíséri a második szériát is. Azt mondják, egyértelmű oka van, miért örülnek, hogy nem ebben a csapatban utaztak. Az okot Baukó Évának hívják. Gáspár Laci tátott szájjal nézte azt a hétvégi jelenetet, mikor Molnár Andi hiába próbálkozott, hogy megértse a boglya hajú Évát. Aurelio egy kicsit megértőbb Baukó kisasszonnyal, ő inkább Aleskára orrol.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók