Műsorújság
RTL Most

Könnyed flörtök és szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán

Az egyikért Gabi volt oda totálisan. A másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak múlt hétvégén. Eljött az idő, hogy megismerjük a hősszerelmes Viktort és a mentort is elpirító kickbox világbajnokot, Lászlót.

 

Csepelen járunk. Itt tart Gömbi kickbox edzést minden nap a gyerekeknek. 7 éves koráig énekelt, majd inkább a sportnak szentelte az életét. Bejött neki a váltás. Ezek a felvételek különböző világversenyeken készültek. Gömbi ma már négyszeres Európa és ötszörös világbajnok! A gitáros hónapokig fűzte, hogy foglalkozzon a hangjával, végül a sportoló beadta a derekát és jelentkezett az  X-Faktorba.

Kicsit hamis volt, kicsit esetlen, de Gabi már a dal közben szívet rajzolt hősszerelmesének. A középiskolás fiú otthon, Derecskén is szívesen nézegeti plátói szerelme videóklipjeit. A produkció csúcspontján a fiú magyarul folytatta Miley Cyrus slágerét, amely egy kisebb szerelmi vallomásnak is beillett. Viktor nem saját maga írta ezeket a sorokat, hanem az egyik videómegosztó oldalról magolta be.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók