Műsorújság
RTL Most

Kikészültek barátai Éjjel-Nappal Alexa klipjén

Az Éjjel-Nappal Budapest ázsiai származású szereplője, akit korábban a sorozat legszexisebb csajává választottak, énekesi babérokra tört, Béci pedig már jó ideje egyengeti a lány karrierjét. A sorozatban a nézők csak egy kis részletet láttak belőle, de a Fókusz megmutatta a teljes klipet Alexának és Bécinek, aki kissé rossz szájízzel nézte a videót.
Bár Béci számára nem a legelőnyösebb, ahogy a klipben szerepel, még is hagyta elkészülni a videót.  Alexa nem csak a koncepcionális vitáik miatt nem akarta Bécit a videóban látni. Alexa évekkel ezelőtt, dögös bombaként robbant be Laliék életébe. A fiúk érdeklődve, de a lányok azonnal némi rosszallással tekintettek rá.

A dekoratív lány egyébként félig mongol, de sokkal inkább magyarnak érzi magát. A kozmetikusként dolgozó Alexáról rengeteg fotó készült korábban, néhány egész bevállalós is. Első interjújában azt mondta, nem csak a vonásait örökölte az anyukájától, hanem a zene szeretetét is. Így tehát nem meglepő, hogy Alexa egyre többet tesz a popkarrierért, aminek első állomása az volt, amikor Béci egy meglepetés fellépést szervezett a klubba. 

Csóró Lali első, saját készítésű mulatós nótája hatalmasat robbant, a belőle készült videoklipet több mint 9 millióan nézték meg az interneten.  Bár még mindig jó pörög a dala, de egyelőre újabb Lali popot nem tervez. Értetlenül áll az előtt is, hogy Alexának még klipje is készült.

Alexa a klipjével tehát ismét újabb vihart kavart, de azt mondja, hallatja még a hangját és tovább folytatja hódító útját éjjel, nappal, Budapesten.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók