Fókusz

2015.11.10. 17:00 (kedd)

Kedd este debütál a Keresem a családom!

Kedd este debütál a Keresem a családom!

Kedd este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli műsora. A Keresem a családom olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

A műsor készítői bejárták szinte az egész világot. Volt, akit Moszkvában, Dél Afrikában, Floridában, vagy éppen Laoszban találtak meg, beteljesítve ezzel azoknak a reményét, akik sosem adták fel, és hosszú évekig keresték elveszett családtagjaikat.

Kedd este debütál a Keresem a családom!

Lilu és csapata március óta megállás nélkül forgat, keres és nyomoz. Olyan eldugott falucskában is jártak, a dzsungel mélyén, ahol nem hogy internet, de elektromos áram sem volt. A stáb még jelenleg is forgat, eddig 28 embernek sikerült segíteni, hogy egymásra találjanak. Megrázó emberi sorsok, több évtizednyi, ki nem mondott fájdalmak, és hosszú várakozások, és végül, a nagy egymásra találás.

Mától, minden kedden 21:20-tól Keresem a családom, itt, az RTL Klubon.
 

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való