Műsorújság
RTL Most

Ismert sorozatszínész volt a Szigeten meghalt fiú

Hétfőn a délelőtt a Fókusz stábja éppen a Sziget Fesztivál záró pillanatait forgatta, amikor egy szörnyű hír érkezett. Fél 12-kor egy német férfire rázuhant egy több száz kilós faág. A rohammentő és a tűzoltók azonnal a helyszínen voltak, a biztonságiak hermetikusan lezárták a területet. Már akkor kiderült, a férfi a fesztivál területén kívül, az ártéren, egy figyelmeztető táblákkal elzárt területen sátrazott. A tűzoltók leemelték a leszakadt faágat a testéről, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.
Akit most látnak, a Fekete Testvérek című film főszereplője. Ő a tragédia áldozata, Fynn Henkel, 19 éves ismert német sorozatszínész. Egy pécsi gimnáziumban tanult, idén a keresztfélévben cserediákként érkezett. Az igazgató úr azt is elmondta, hogy pedagógiai asszisztensi feladatokat is ellátott Fynn, aki szeptembertől újra a gimnáziumba járt volna.

A Sziget Fesztivál szervezői közleményben tudatták a fájdalmas hírt, a közösségi oldalon azóta is záporoznak a kommentek. A részvétnyilvánítások mellett sokan azt találgatják, hogyan történhetett a megrázó haláleset. A Sziget szervezői mindenre reagáltak, és azt még nem tudni, hogy indítanak-e nyomozást az ügyben.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók