Műsorújság
RTL Most

Hungary's Got Talent: izzasztó helyzet a válogatón

Hetek óta keresi az RTL és a négy zsűritag az ország legsokoldalúbb tehetségeit, gőzerővel zajlik a Hungary’s Got Talent című műsor válogatója. Az elszánt indulók kedvét a hőség sem szegte, volt, aki legyezővel, volt, aki sok folyadékkal hűsítette magát. Fehér István riportja.
A Talamba ütőegyüttes tagjai különleges, nehéz hangszerekkel léptek fel és fennállásuk 15 éve alatt már hozzászoktak ahhoz, hogy olykor embert próbáló körülmények között kellett zenélniük. A több ezer jelentkező közül, néhányan – köztük egy kötélugró csapat – panaszkodott arra, hogy szerintük embertelen körülmények között kellett várakozniuk, egy szűk térben, ahol még légkondicionálás sem volt. Kocsis Tibor közösségi oldalán nem hagyhatta szó nélkül a körülményekre panaszkodók vádait. Szerinte a szórakoztatóipar bizony sokszor lemondással is jár, a befutott előadóknak is. Emlékszik a kezdeti időkre, az X-Faktor válogatókra, amihez neki is nagy önfegyelemre volt szüksége.

Tibó szerint egy ilyen válogatás erőpróba is, a nehezebb helyzetekért pedig később kárpótol a siker, a csillogás. Ezt bizonyítja, hogy rengeteg ismert ember is támogatólag osztotta az -Faktor győztes véleményét. A válogatások világszerte hasonlóan zajlanak, itt például Londonban keresnek egy színházi előadáshoz színészeket, táncosokat. Ezen a felvételen pedig a Broadway-n castingolnak gyerekeket, akik a szüleikkel együtt órákig álltak az utcán a szakadó esőben, mire sorra kerültek. A Hungary's Got Talent válogatóit egy pesti színház épületében rendezték meg.  A forgatásokat állandó orvos felügyeli és ebben a két teremben kell várakozniuk az indulóknak, mielőtt színpadra lépnének.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston! 

Legnézettebb videók