Fókusz

2015.04.15. 17:00 (szerda)

Hosszú hónapok után ismét magához ölelhette gyermekeit

Hosszú hónapok után ismét magához ölelhette gyermekeit

Egy kétségbeesett apa szeretné látni a gyermekeit. Hédi és Dániel 3 hónapja tartózkodik a szlovákiai Ógyalla SOS gyermekotthonában. De hogyan került két Dunakesziről származó magyar állampolgárságú gyerek szlovák nevelőintézetbe? Czakó József riportja.

Dániel házassága megromlott, felesége elköltözött otthonukból. Az elmúlt 4 év rémálom volt az egész család számára. Gyerekeivel alig találkozott, felesége különböző bűncselekményekkel, köztük a pedofíliával is megvádolta.

A bíróság azonban nem találta bűnösnek a férfit, sőt tavaly a szülői felügyeleti jogot is kizárólagosan rá ruházta. Feleségének vissza kellett volna adni a gyerekeket, ekkor tűntek el. Hónapokig körözték őket.

 
A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való