Műsorújság
RTL Most

Földöntúli érzelmek: Pataky Attila ismét megnősült

Szerelmük már 5 éve tart, először Edda koncerteken, majd igazán egy Harley találkozón ismerkedtek meg. Pataky Attila megdöbbent, mennyire jó lehet egy kapcsolat, annak ellenére, hogy ő már harmadszor állt oltár elé.
 
Az esküvő annak ellenére, hogy az ara csak egy csendes, két tanú jelenlétében lezajló szertartást képzelt el, hatalmas bulira sikeredett. A titkos menyegzőt végül egy vidéki szállodában tartották. A vendégek között sok-sok híresség jelent meg, Csepregi Évától Szolnoki Péterig, de jelen volt Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége is. A lagzit október 2.-án, éppen Orsi 40. születésnapján tartották, így több ok is volt az ünneplésre. A Fókusz riporterének kérdésére, miszerint vállalnának-e közös gyermeket, a pár nem zárkózott el teljesen, azonban tervezni egyértelműen nem terveznek, ugyanis mind a ketten nagyon elfoglalt életet élnek: "mind testben, mind lélekben nagyon tömör az életük".

A friss házaspár tökéletes harmoniájának alapja az azonos gondolkozás mód, illetve világszemlélet. Orsi és Attila meggyőződése, "hogy ebben a nagy kozmikus vándorlásban nem ez az első találkozásuk."  Pataky Attila úgy fogalmaz: "Találkoztunk a nagy körök egyikében, de most ebben az életkörben van nagyon fontos dolgunk (...)  Nekünk is, mint egyszerű fénymunkásoknak, nektek is (…) itt  a Kárpát-medencében a szeretet felmutatása, ez a dolgunk. Ebben  a vak, vad, elvadult, háborúra, rettenetre, félelemre, szorongásra épülő világban  az a dolgunk, hogy a fényt és a szeretet felmutasssuk."

Pataky Attila neve hallatán sokunknak a földönkívüliek jutnak eszébe. Orsi is hisz idegen civilizációk létezésében, és azt mondja, Attila társaságában már kétszer is találkozott földönkívüliekkel. Elsőként Miamiban, ahol, mint mesélik, Pataky egy közvetítő segítségével érintkezett a plejádi vagyis a Fiastyúk csillagképből származó lényekkel. A második találkozás pedig szeptemberben, Barcelonában történt, amikor Attila és Orsi egy városnéző buszon utaztak. Ekkor szállt fel hozzájuk egy földönkívülinek vélt személy.

Attila harmadszor, Orsi először állt oltár elé, mindketten meg vannak róla győződve, hogy ez lesz számukra az utolsó. "Mi nem egymás birtoklására, hanem egymás boldogítására szövetkeztünk".

PATAKY ATTILA: "Egymás boldogítására szövetkeztünk!"

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

Legnézettebb videók