Fókusz

2015.08.12. 15:49 (szerda)

Elhunyt Puskás Öcsi özvegye

Elhunyt Puskás Öcsi özvegye

Magyarország világhírű futballistájának özvegye kedd éjszaka hunyt el budai otthonában.

"Sokan mondták, nem jó húzás egy focistától, ha asszonyt visz a házhoz. Az igazság az, hogy a házasság inkább segített a futballban, mert nem jártam el a haverokkal kocsmázni és nem mulattam át az éjszakát."

Ez a részlet Puskás Ferenc önéletrajzi könyvéből származik, amelyben feleségéről mesél. Magyarország világhírű futballistájának özvegye kedd éjszaka hunyt el budai otthonában. Puskás Ferenc felesége Hunyadvári Erzsébet néven született 1932-ben. Kézilabdázott a Kispest Atlétikai Centrumban, amikor összefutott a focistával. A kölcsönadott fésűből később szerelem lett, a focista és Erzsébet 1950-ben házasodtak össze Kispesten. Bözsi néni két éve szerepelt utoljára a Fókuszban, amikor közel hatvan év után találkozott azzal a férfival, aki 1956-ban segített neki és lányának elmenekülni Magyarországról.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!


 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való