Műsorújság
RTL Most

Egy igazán forró hétvége a VOLT-on

Motörhead, David Guetta, John Newman és Fatboy Slim mind Sopronban járt a hétvégén. Mégis talán mindenki meglepődött, hogy a legnagyobb őrület a pénteki ebéd után, a fesztivál legkisebb színpadánál történt, ahol az ország buli bárója, Kis Grófo dalolászott. Kilyén Tamás riportja.
A Halott Pénz koncertjén 10.000 lufi volt a levegőben. A frontember Marsalkó Dávid pedig később is feltűnt a nagyszínpadon, hiszen a Wellhelloval együtt ők írták a VOLT Fesztivál himnuszát. A Wellhello koncertjén történt a fesztivál legmeghatóbb pillanata, amikor a közönség egy kerekesszékes fiút egészen az első sorig emelt, hogy ott találkozhasson Fluorral és Diazzal, akik a történtek után könnyeikkel küszködve mentek vissza a színpadra.

Pénteken kikerült a megtelt tábla a bejárathoz és megdőlt a fesztivál látogatói rekordja. 35 ezren buliztak együtt aznap. Egész héten jócskán 30 fok felett volt a hőmérséklet. Úgyhogy az idei fesztivál divat – az urak nagyörömére - a minél kevesebb ruhadarab volt

Idén is nagyon sokan várták Ákost, aki ugyan nem tartja magát nagy fesztiválozónak, de a soproni koncertre mindig külön készül és John Newmannal ő is összefutott egy közös képre.  A következő brit csodagyereknek tartják, aki 1-2 éve tűnt fel, de már milliók rajonganak érte. John Newman a szervezőktől még egy cabriót is kért, hogy körbekocsikázza Sopron környékét.

A Blame vagy a Love Me Again világslágereket mindenki együtt énekelte, ami szépen megkoronázta az egész heti hangulatot. A 23. VOLT Fesztivált pedig FatBoy Slim szettje zárta. 5 nap alatt 123 ezren jöttek el Sopronba.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Legnézettebb videók