Műsorújság
RTL Most

Divat a retró, vajon a szőr is?

Előkerültek képek olyan nőkről, akik nem gördítettek akadályt a zabolátlan természetnek, és szőrös karral, hónaljjal vagy lábbal léptek nyilvánosság elé. Hogy divatról, vagy csak feltűnési viszketegségről van-e szó, még nem tudni, de talán nem kell félnünk a nők tömeges elszőrösödésétől.

Madonna nemrég olyan hónaljkutyát villantott, hogy az már messziről vakkantott, de az Oscar-díjas Mo'Nique amerikai színésznő sem zavartatja magát, ha bozontos lábainak mutogatásáról van szó. Egy nőkből álló, a ,,szőrös lábak” elnevezésű csoport pedig azt hirdeti, hogy a nők örökre intsenek búcsút a borotvának és éljen a szőr!

A hollywoodi hírességeket is lencsevégre kapták már szőrösen, ami a vörös szőnyegen meglehetősen kellemetlennek számít manapság. Holott még a nyolcvanas években sem volt szégyen, ha valaki nem szőrtelenített. Ma meg már a férfiak is csupaszok.

A Celeb vagyok, ments ki innen szőrszálhasogató játékosaival tárgyaltuk ki a témát még elutazásuk előtt. A férfiak szőrösségét illetően még megoszlottak a vélemények. Madonna új hóbortján viszont teljesen ledöbbentek.

A divat világa viszont nem ismer határokat. Nemrég egy amerikai ruhacég sokkolta vevőit a kirakatában levő szőrös próbababáival. Kajdi Csaba modellügynökség-vezető szerint ezeknek a megmozdulásoknak - ahogy Madonnának is - csakis a provokáció a célja.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

Legnézettebb videók