Műsorújság
RTL Most

Világjáró szigetlakók és Blink 182 a mínusz 1. napon

Bár hivatalosan mínusz egyedik napnak hívták a hétfőit, bizony ennyi embert és különleges figurát ezen a napon még sohasem láttunk a Szigeten.
Ugorjunk is fejest az év legnagyobb fesztiváljába, ahol rögtön egy mennyasszonyba és egy vőlegénybe botlunk.

A nagyszínpadon rock napot tartottak, így nyitásként a The 1975 nevű manchesteri banda kezdett. Az évszámosokat a 25. jubileumát ünneplő Tankcsapda váltja a nagyszínpadon. Lukács Laciék már többször voltak vendégek a Szigeten, de most is a legismertebb dalokkal készültek, nem véletlenül.

Beesteledik, a Sziget pedig megmutatja éjszakai arcát. Mint egy kis ékszeres doboz – világító esernyők, lampionok, füzérsor mindenfele. Mi pedig elindulunk, hogy megkeressük a legmesszebbről érkezett fesztiválozókat.

A mínusz egyedik nap és a Sziget idei legnagyobb durranása a 90-es évek egyik leghíresebb punk rock bandájának a Blink 182-nak a koncertje. részlet klip Az egyik videóklipjükben meztelenül rohangáló fiútrió mindent átélt, amit csak egy rockbandánál el lehet képzelni. Egyik tagjuk drogproblémák miatt távozott, szétváltak, újra összejöttek, a dobosnak repülőbalesete volt és még a producerük is meghalt korábban.

Fél 10-kor hirtelen berobbannak egyik slágerükkel. A Blink 182 kicsit hamis, kicsit megkopott a fesztiválozókat ez azonban egyáltalán nem zavarja.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

Legnézettebb videók