Műsorújság
RTL Most

Megszólalt a taxisbunyó szemtanúja

Egy taxisofőr verte meg az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. A mai napig nem egyértelmű, hogy ki kezdte a dulakodást. Az egyik szemtanú azonban elmondta, mi is történt pontosan azon a bizonyos estén.
SZEMTANÚ: „Az első ütés Benkő Lacit érte”

A verekedés helyszínén nincsenek térfigyelő kamerák az építkezés miatt feltúrt utcasarkon, így csak a sérülések és a szemtanúk vallomásai alapján mérlegelnek a nyomozók, ugyanis a két fél állításai teljes ellentmondanak egymásnak. Az Omega zenészei több sérülést is szenvedtek és állításuk szerint, ha az egyik szemtanú nem áll közéjük, talán rosszabbul is járhattak volna.

Szöllössi Kati együtt zenél az Omegásokkal, és velük volt, amikor a taxit megrendelték. Azt mondta, nagyon gyorsan történtek az események, de fel tudja idézni az incidenst. Az első ütés, amit látott, az az volt, mikor a taxis leütötte Benkőt, aki a földre zuhant. A basszusgitáros lány nagy bátorsággal állt az ütlegelő taxis elé és próbálta védeni az idős zenészeket.

Míg a nyilatkozatháború azóta is tart, a Best magazinban megjelent, hogy Benkő László és a taxisofőr békejobbot nyújtottak egymásnak. A cikk láttán azonnal megkerestük őket, de már egyikük sem vette fel a telefont, üzenetünkre sem reagáltak. Ez csak azért érdekes, mert a közös fotó nyilván nem az elmúlt 2 napban készült.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók