Műsorújság
RTL Most

Elvarázsolt mesevilág: exkluzív riport Tomorrowlandből

A világ egyik legnagyobb bulija. 150 országból jönnek a partizók. Naponta 60 ezren lépnek be a Brüsszel melletti csodaországba, közülük 35 ezren laknak a fesztivál kempingjében.
LÁTVÁNYOS: Tombolás és óriási buli a Tomorrowlanden

Az idén tíz éves elektronikus zenei fesztivált minden eddiginél látványosabbra tervezték és a szokásos egy hosszú hétvége helyett két hétvégén át tart.

A Fókusz stábja minden érdekes helyszínt bejárt, bejuthattunk a külön kisvárosnak számító kempingbe, találkoztunk magyar bulizókkal és még a Tomorrowland egyik leghíresebb sztárfellépője, Dimitri Vegas is exkluzív interjút adott nekünk.

Hatalmas tömeg hömpölyög a falu óriási közparkjában, a világ minden szegletéből jöttek ide bulizni. A zaj és az emberáradat a vadkacsákat sem zavarja. Pedig ott tanyáznak, ahol a legtöbb selfie készül. Itt szinte mindenki akar egy fotót magáról.

A Tomorrowlanden minden lépésnél különleges helyszíneket találni. A díszleteket a legkisebb részletekig kidolgozták, a vizet köpő tavirózsáktól a színpadokig. A Garden Madness, azaz a kerti őrület nevű helyszín például a vízen lebeg, itt még medencében is lehet rázni.

A Tomorrowland szervezői azt szeretnék, ha minél többen átélhetnék a nem mindennapi élményt. A belga fesztiválra szinte lehetetlen belépőt szerezni: annak ellenére, hogy a jegyárak borsosak, az idei 360 ezer belépő alig több mint fél óra alatt elkelt. A szervezők statisztikája szerint két és fél millióan kattintottak ezredmásodpercenként a fesztivál oldalára. Így úgy döntöttek, a Tomorrowland nem áll le, sőt egyre nagyobb lesz.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

Legnézettebb videók