Műsorújság
RTL Most

Halott-e a rockzene?

A hollywood-i színész, egyben rockzenész Jack Black jól mondja: semmi és senki nem képes elpusztítani a metált. Sem a rockot. Bár talán még sosem volt ilyen erős az elektronikus zene térhódítása, a kemény gitárzene titánjai a mai napig legyőzhetetlenek.
A nulladik nappal éppen ma rajtoló, és vasárnapig tartó soproni VOLT Fesztiválon is jelentős a rock felhozatal: fellép a Bring Me The Horizon, az MGMT, visszatérő vendég lesz a Hurts, és ezzel még távolról sincs vége a felsorolásnak.

Az Éjjel-Nappal Budapest nézői talán meg is lepődhetnek kicsit, hogy „Dávid” milyen kemény zenét játszó banda tagja. Az átlag magyar rajongó egyébként még ma is a Pokolgépet, a Tankcsapdát, esetleg a már szintén sok-sok éve létező Roadot vagy Depressziót nevezi meg kedvenc rockzenekaraként, az embernek az az érzése, hogy nincs is új a nap alatt.

A rock tehát távolról sem veszett el, csak átalakult – és még így is el kell telnie pár évnek, míg a Rolling Stones generáció majd’ mindent befedő árnyékából trónra lépnek az „újak”.Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók