Műsorújság
RTL Most

Fényűzés és luxus: vendégségben Kis Grófo családjánál

Még csak 21 éves, de már sokmilliós nézettségű videókkal büszkélkedhet. Drága cuccokban, a legmenőbb autókkal jár. Ő Kis Grófo, aki nem csak utolérte, de lassan már túl is szárnyalta táncos-énekes édesapját, a „nagy” Grófot.
Cigány családoknál az a minimum, hogy étellel várják a vendéget, mi is gyorsan kellő energiát szerzünk a munkához a disznótorosból. Az szemmel látható, hogy Grófo szereti a jó kajákat, nem is gondolná az ember, hogy még ma is milyen remekül táncol.

A tánc után jött az éneklés. Grófót egyre több helyre hívták el fellépni. Nemsokára olyan gazdag lett, amit fiatal korában el sem tudott képzelni. A pénz, a dicsőség azonban nem szállt a fejébe, igaz ez még akkor is, ha legtöbb számában másról sincs szó.

Grófo méltó követője Kis Grófo. Bár mindkettőjüket Kozák Lászlónak hívják, csak grófnak szólítják egymást – ez a kedveskedő szó is azt mutatja, kellő tisztelettel vannak egymás iránt. Kis Grófo még tinédzserként kezdett énekelni apja mellett, de már ő is aranylemezes előadó.


A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók