Műsorújság
RTL Most

Fényűzés és luxus: vendégségben Kis Grófo családjánál

Még csak 21 éves, de már sokmilliós nézettségű videókkal büszkélkedhet. Drága cuccokban, a legmenőbb autókkal jár. Ő Kis Grófo, aki nem csak utolérte, de lassan már túl is szárnyalta táncos-énekes édesapját, a „nagy” Grófot.
Cigány családoknál az a minimum, hogy étellel várják a vendéget, mi is gyorsan kellő energiát szerzünk a munkához a disznótorosból. Az szemmel látható, hogy Grófo szereti a jó kajákat, nem is gondolná az ember, hogy még ma is milyen remekül táncol.

A tánc után jött az éneklés. Grófót egyre több helyre hívták el fellépni. Nemsokára olyan gazdag lett, amit fiatal korában el sem tudott képzelni. A pénz, a dicsőség azonban nem szállt a fejébe, igaz ez még akkor is, ha legtöbb számában másról sincs szó.

Grófo méltó követője Kis Grófo. Bár mindkettőjüket Kozák Lászlónak hívják, csak grófnak szólítják egymást – ez a kedveskedő szó is azt mutatja, kellő tisztelettel vannak egymás iránt. Kis Grófo még tinédzserként kezdett énekelni apja mellett, de már ő is aranylemezes előadó.


A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók