Műsorújság
RTL Most

Vadászgéppel röpködött Vadon Jani

Egy kis ember nagy álma vált péntek reggel valósággá. Bár Vadon Jani mindig is inkább tankvezető akart lenni, mint pilóta, most mégis beülhetett egy kiképző vadászgép hátsó ülésébe, egy osztrák pilóta mögé.
VADON JANI: „Nagyon durva élmény volt”

A kibicnek semmi sem drága, Balázs már most Jani repülésén poénkodik, persze nem volt ekkora mellénye tavaly tavasszal. Egy évvel ezelőtt egy AN2-es kétfedeles gép szárnyára erősítve tett egy kört a festői Budaörs, Budafok és Diósd felett, még saját házuk tetejét is láthatta a magasból.

Egy búcsúölelés Balázstól és Jani máris egy helikopter fedélzetén csücsül, itt még elhisszük, hogy őszinte a mosoly. A Budaörs és Tököl közötti 4 és fél perces utat bizonyára sokan irigylik a reggeli csúcsforgalomban. A tököli betonon Jani kissé gyanakodva méregeti a pilótáját, Philipet, akire most rábízza az életét.

Az Alphajet egyenesen Salzburgból érkezett reggel, és a pilóta nem is tolta nagyon a gázkormányt, hiszen az 500 km-es utat egy óra alatt tette meg. Közben Jani is elfoglalja a pozícióját a szűkös anyósülésben.

Vadon Indana Jones a helyén, a felszállási engedély megadva. Az alig 10 perces repülés után egy vadonatúj, újjászületett Janit kapunk vissza, aki úgy ugrik le az Alfa jetről, mintha csak az 51-es villamosról lépne le a Kén utcánál.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók