Műsorújság
RTL Most

Császárral érkezett meg a 15. Frank baba is

Van, aki egy gyerek nevelésébe is hamar belefárad. Nem úgy a berettyóújfalui Frank család, akik már a 15. babát, a kis Rebekát vihetik haza néhány napon belül a kórházból.
A Frank családban mindenki muzikális, ezért az újonnan jött babát is mindig kellemes zene várja otthon. És ez ennyi gyerek mellett már bizony tradíció. Az anyuka eredetileg angoltanárnő volt, a papa pedig méhész, így ő kötetlen munkaidőben dolgozik.

A Fókusz már több alkalommal forgatott nagycsaládosoknál. Oszlányi anyuka például 12 év alatt 12 gyermeknek adott életet, sőt két alkalommal kettes ikreket, egy alkalommal pedig négyes ikreket szült.

Kiskunhalason a 16 gyerekes Tóthéknál, ha megjönnek a biciklis gyerekek a suliból, olyan, akár a Tour de France. Ők szerényebb körülmények között élnek, kevesebb hely jut egy emberre és sokszor kerül az asztalra főtt étel helyett szendvics.

Mindegyik család azt mondja, ha úgy alakul, jöhet a következő gyerek. És akkor talán egyszer egy magyar család dönti meg az indiai Ziona Chana rekordját, aki 39 feleséggel, 94 gyerekkel és 33 unokával büszkélkedhet egy négyemeletes, 100 szobás házban.

Nézze meg itt a Fókusz riporját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók