Fókusz

2014.03.06. 17:30 (csütörtök)

Őrizetben a sztárügyvéd

Őrizetben a sztárügyvéd

A sztárügyvéd, aki Stohl Andrást, Damu Rolandot és Kovács Lázárt is védte, tavaly maga került a vádlottak padjára. Két ügyfele jelentette fel, akik 60 millió forintot helyeztek el nála ügyvédi letétben, ám az összeggel nem tudott elszámolni.

Az ügyvéd a ceglédberceli ingatlan beruházás kapcsán adósodott el. Egy 1000 négyzetméteres farmot, lovastanyát épített, állítás szerint az uzsorásoktól felvett pénzt is erre fordította.

Tavaly decemberben aztán abból a férfiből is vádlott lett, aki előbb kölcsön adott az ügyvédnek, majd feljelentette. Idén januárban újabb feljelentés érkezett, ekkor több mint 40 milliós sikkasztás miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen. A Fókusznak, még az eljárás előtt adott interjújában uzsorakölcsönről igen, de összegekről nem beszélt.

A csütörtöki nap híre a Budapesti Nyomozó Ügyészség közleménye, amely szerint őrizetbe vettek egy budapesti ügyvédet. A gyanú szerint 2010 és 2012 között több alkalommal kötött letéti megállapodást ügyfeleivel, majd az ügyvédi letétként átvett összegekkel később nem számolt el, hanem azzal sajátjaként rendelkezett. Különösen nagy értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntette, ügyvédi visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták házi őrizetének elrendelését.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való